Beauty

Flormar Lipstick revolution R03

Flormar lipstick (3)We hebben weer iets bijgeleerd. Ik ben helemaal voor nieuwe dingen uitproberen. Soms stuit je op een fantastische vondst en andere keren werkt het met terugkerende kracht. De Flormar Lipstick revolution R03 behoort tot die laatste categorie.
Flormar lipstick (9)
Revolutionaire formule met een speciale technologische aanpakDeze verslavende textuur zorgt voor een gemakkelijke toepassing, voedt, hydrateert en verzacht de lippen met een uitstekende dekking. Diamantpoeder verrijkt met zonnebloemolie, brengt de frisse kijk op de lippen. Orchidee complex beschermt de gevoelige structuur van de lip met olijf boter, cacao en boter. Verhoogt de elasticiteit van je lippen, lichte polymeren maken de lip is veel helderder.

Flormar lipstick (6)De 4,2 g lipstick krijg je verpakt in een kogelvormige sci-fi zwart-witte huls die om een of andere reden een schuine top heeft. De woorden stoer moeten in je hoofd opkomen, wat wordt gecontrasteerd door de aanwezigheid van perfect roze letters. Flormar lipstick (15)

Een ingrediëntenlijst die van hier tot Groningen loopt. Blijkbaar is R03 geen gemakkelijke kleur om te verkrijgen aangezien er een hele waslijst aan kleurstoffen in zit.

Flormar lipstick (14)

Het is leuk dat het huls patroon terug komt op de lipstick zelf. Verder komt de lipstick met een geurtje. Het moet waarschijnlijk lijken op orchideeën maar of het dat is, is nog maar de vraag. Al bij al is het geen te storende geur en het verflauwt nadertijd.Flormar

De kleur is totaal verkeerd voor mij, maar dat is mijn fout. Het geeft die gewenste ziek-effect, dus dat is waar ik mee verder ging. Je smeert moeiteloos de matte gepigmenteerde kleur op je lippen. Hij droogt niet echt uit, maar voelt ook niet specifiek verzorgend aan. Het blijft voor een aantal uur zitten op je lippen. Mijn probleem met deze lipstick is het feit dat hij meteen in de lijntjes trekt. Nu heb ik op diverse blogs gelezen dat zij erg tevreden waren met de fellere Revolution lipsticks, dus misschien ligt het aan de kleur.

Flormar1

De Lipstick revolution R03 is te koop voor €7,95.

Advertenties

11 gedachten over “Flormar Lipstick revolution R03

  1. Wel een goed gepigmenteerde lipstick, alleen is deze wel iets te licht voor bij jouw huid.
    Miss sporty heeft ook een aantal nude lipsticks, misschien dat daar de goede kleur voor je bij zit.

  2. komt door je huidskleur dat probleem heb ik ook wel is. Maar je kan wel een mooie “ombre” lip maken naja zoals de koreanen het doen! ^^ of een mooie lipgloss erover die kleur heeft om het iets warmer te maken

  3. Opzicht een mooie kleur, maar hij is idd niet echt iets voor jou. Voor mij denk ik ook niet! Misschien met een mooie lipgloss eroverheen?

  4. Goeie review!
    Ik denk dat dit kleurtje mij wel zou kunnen staan. Ben een beetje getint namelijk. Waar kan ik hem kopen? Kan dat ik de naam van de winkel over het hoofd heb gezien.

    1. Ik heb hem in de Flormar winkel zelf gekocht (terug in Barcelona), maar als ik me niet vergis is er recent nog een winkel geopend in Nederland-Amsterdam, Kalverstraat. Volgens hun site bevindt zich ook een verkooppunt in Antwerpen, Abdijstraat. Hopelijk staat hij jou beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s