Beauty

Q&A #1

Advertenties

14 gedachten over “Q&A #1

  1. Haha, hoe grappig dat je plots besefte dat je MORGEN jarig bent πŸ™‚ Alvast een gelukkige verjaardag! 20 is een heerlijke leeftijd joh, ik zou heel graag de klok terugkeren naar die leeftijd. Leuk dat je al zoveel gereisd hebt. Dankjewel om mijn vraag te beantwoorden trouwens! Ik denk dat iedereen wel een beetje verschillende oogleden heeft hoor, ik heb dat ook. Rechts heb ik meer plaats dan links.

  2. Hoi,

    Leuk zo’n Q&A filmpje. Zo leren we je weer beter kennen. Waar ben je geweest in Canada? Ben ik benieuwd naar haha. Mijn droom is om naar Amerika te gaan!

    1. Waar in Amerika-het is een geweldig groot land? In Canada heb ik vooral Vancouver en Toronto bezocht, maar met de trein een groot gedeelte van Canada doorkruist.

      1. Haha ohja had je gezegd in het filmpje inderdaad. Niet goed opgelet. En Texas and New York hebben mijn voorkeur (!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s