Fashion

Outfit: Hay apple!

Hay apple!1
Mijn twee-en een halve week vakantie vlogen voorbij. Vanaf vandaag moet ik er weer hard tegenaan. Waarschijnlijk heb ik nog nooit zo veel geleerd als dit schooljaar, maar toch heb ik het gevoel dat er plaats is voor verbetering dus steken we nog een tandje bij. Maar het is niet allemaal “kommer en kwel” hoor.
Hay apple!2
In Amerika hebben ze altijd van die schooltruien, dat zie je wel eens in series, nu had mijn departement dat ook en zo’n trui wou ik niet mislopen. Trots rondlopen met je richting op je kleding gedrukt. Niet al te schreeuwerig, doordat het een neutrale grijze kleur is. Daarboven is het een heerlijk warme trui met een binnenvoering van fleece stof.
Hay apple!
Zoals je wel hebt gemerkt, zijn deze foto’s al wat ouder. Ze zijn vorige november gemaakt toen het bos er nog heel herfstig uitzag, wat goed kleurde bij mijn appel (vandaar de titel). Trouwens ik verbaas me steeds weer over hoe groot en gemuteerd de appels van tegenwoordig kunnen zijn.Hay apple!3

Advertenties

10 gedachten over “Outfit: Hay apple!

  1. prachtig: ‘faculty of food’! Ik ga morgen mijn medicatrui halen, ik kijk er stiekem toch wel naar uit! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s