Beauty

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond+Selena Gomez look

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (1)
Looks like a million bucks, dat is wat er in me op kwam toen ik de Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond aanschouwde. Een rijke donkere kleur die je niet overal terug vindt.Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (2) Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (3) Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (4)Een kleine fotoshoot voor deze schoonheid was nodig. De architecturale roodgouden glanzende huls spiegelt alle kanten op. In mijn ogen moet hij zeker niet onderdoen voor zijn high-end broeders. De sticker geeft je al een goed idee in welke richting zijn kleur wijst, maar het is niet geheel correct dus je moet er niet blind op vertrouwen.Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (5)
Van de 3,7g lipstick had ik graag een ingrediëntenlijst gedeeld, maar die vind ik niet. Het enige wat Yves Rocher nog vermeldt over zijn Grand Rouge lijn is dat ze vrij zijn van karmijnzuur, lanoline en minerale olie. Via andere blogs bleek dat ze camellia olie, Vitamine E en organische sesam olie bevatten.Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond (6)De kleur bevindt zich tussen donkerpaars en wijntint. Een ware vampy kleur, precies wat ik zocht. Hij is niet stroef, want dat zou niet passen bij de verklaring van zijn verzorgende kwaliteiten. De geur die ik ermee associeer is toffee, maar op de lippen stoort het mij voor geen meter.

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond8

Donkere lipkleuren aanbrengen is altijd tricky werk. Een foutje heb je niet zo in een-twee-drie verwijderd. Violet profond brengt makkelijk aan, maar een gewaarschuwd man telt voor twee. Hij overleeft een glas water en een klein knabbeltje, maar geen goed gevulde boterham. Verder blijft hij voor een mooie tijd zitten.Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond5

Selena Gomez vindt ik een prachtige jonge vrouw en ik ben jaloers op haar geweldige lokken. De laatste jaren komt ze steeds stijlvol uit de hoek en deze look hoort daar zeker bij. De aandacht gaat meteen naar de lippen en daarna naar de simpel omrande ogen.

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond6Bij duidelijke lipkleuren die enegizins rood zijn, komen je onzuiverheden extra naar voren. Voor een egale basis gebruikte ik mijn bijna lege NYC natural matte 001 foundation en Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light. Om warmte in mijn gezicht te brengen, greep ik naar de Essence Sun Club bronzing powder light, die gebruikt werd om te shapen.

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond9Om te beginnen, kwam natuurlijk de Essence I love stage eyeshadow base aan te pas. Hierover kwam een poederlaagje van de lichtste kleur van het Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate. Aangezien ik er niet over uit was of Selena’s ogen met bruin of zwart waren omlijnd, gebruikte ik beide kleuren in combinatie. Het zwarte Etos waterproof kohl pencil 001 en voor een verfijnende touch werd de P2 Professional eye liner pen in beeld gebracht, verder hadden we nog het bruine Essence longlasting eye pencil Hot chocolate. Een witte waterlijn door de Miss Helen Kohl pencil 37 en vergeet niet je mascara aan te brengen. Om die identieke Selena lashes te verkrijgen, zijn nepwimpers aan de orde.

Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond7

Violet profond is een edgy donkere kleur die je lippen voor een lange tijd kleurt zonder een uitdrogende werking te hebben.

De Yves Rocher Grand Rouge is te koop voor 17,90 euro maar als je timing goed is, zou je  hem met korting kunnen kopen aangezien Yves Rocher regelmatig zijn prijzen tijdelijk verlaagt. Violet Profond kocht ik voor 8,95 euro.

Advertenties

20 gedachten over “Yves Rocher Grand Rouge Violet Profond+Selena Gomez look

  1. wow, is hij normaal17,90?! Dat is best wel duur zeg, iets goedkoper dan MAC.. Maar altijd leuk om zoiets dan met korting te kunnen kopen ^^. Ik vind het, echt een hele mooi lipkleur ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s