Beauty

Burt’s Bees honey lip balm

Burt´s Bees Honey lip balm
Er wordt eeuwig en altijd gezweerd bij de verzorgende, krachtige eigenschap van honing. Hoe zou een lippenbalsem nou werken, die 100% natuurlijk is en gebaseerd op honing. Ik ondervond het met Burt´s Bees Honey Lip Balm. 

Burt´s Bees Honey lip balm2
Burt’s Bees heeft een mooi gamma van natuurlijke producten die zowel diervriendelijk als recyclebaar zijn. De lip balm, verrijkt met vitamine E, straalt zijn zoete honing-heid uit in zijn smalle verpakking met draaisysteem door de diverse geel-oranje tinten, een getekend bijtje, honinglepel en bijenkorf op de achtergrond.
De inhoud van 4,25 g, wat minder is dan de reguliere lip balm, heeft een lichtgele melkig uiterlijk. Een typische kaarsenkleur. De geur laat je meteen denken aan honing, maar het is niet die welbekende boterhampasta geur. Als je TBS’s Honeymania lijn kent, dan zul je de geur hiermee kunnen vergelijken.

Ingrediënten
Cera alba (beeswax): Zorgt voor een moeiteloze applicatie.
Hellianthus annuus (sunflower) seed oil: Herstellen van de lippen
Cocos nucifera (coconut) oil: Zacht houden van de lippen
Lanolin: Zacht houden van de lippen
Aroma (natural flavor)
Mel (honey): Vertraagt het verlies van vocht, onderhoudt de lippen
Tocopherol: (Vitamine E) Onderhoudt de lippen
Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract: Onderhoudt de lippen, geeft rozemarijn geur
Glycine soja (soybean) oil: Onderhoudt de lippen
Canola oil
Benzyl benzoate: Geur
Coumarin: Geur (vergelijkbaar met vers gemaaid hooi)

Vanwege de overdonderde hoeveelheid aan oliën, smelt Burt’s Bees meteen bij aanraking met je lippen zonder dat het vettig gaat aanvoelen. Door de bijenwas blijft de lipbalm lang zitten. Op je lippen is hij compleet doorzichtig. Je kunt enkel een lichte glans ontdekken. Het product werkt meteen en binnen de kortste keren is de stroefheid van je lippen verdwenen.
Het is een mooi product dat effectief is en daarnaast voelt  het goed om iets dat zo natuurlijk is te gebruiken.

Burt’s Bees’ honey lipbalm is te verkrijgen in De Tuinen voor 4,09 euro en ook in de Essenza.

Advertenties

12 gedachten over “Burt’s Bees honey lip balm

  1. Terwijl ik dit lees ben ik mijn lippen aan het insmeren met een Burt’s Bees product, haha 🙂 Deze specifieke lippenbalsem heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben over ’t algemeen wel fan van Burt’s Bees. Ik hou ook van die honinggeur.

  2. Dit is een voorbeeld van een product wat ik echt gewoon nog eens moet gaan bestellen. Ik hoor er zoveel goede verhalen over en hij lijkt mij zo fijn 🙂 voor nu smeer ik nog even door met de honeymania van TBS 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s