Fashion

Outfits of the month

Het bloggen heb ik zo ontzettend gemist. Er waren zeker momenten waar ik graag iets wou delen met jullie, maar uit principe hield ik me aan de ingelaste pauze. In die maand van stilte heb ik echter niet stilgezeten. Een aantal van mijn examen outfits heb ik voor jullie op foto vastgelegd.

Nog steeds komt het poseren niet spontaan, maar het was zeker leuk om de verschillende poses te bedenken. Zoveel mogelijk verschillende haarstijlen en elke keer een ander paar schoenen. Er waren zeker ook dagen die gevuld waren met sjofele kledij, maar die leken mij niet zo interessant,
Outfit 1kl Outfit 1A

Blouse Primark|Sjaal Marrakech|Schoenen Calcats ModaOutfit 2 Outfit 2A

Short Zeeman|Blouse Forever21|Schoenen ProntiOutfit 3Outfit 3A

Jeans C&A|Top H&M|Vest M&S|Schoenen CarrefourOutfit 4 Outfit 4ATop Primark|Rok New Yorker|Schoenen Van Haren

Outfit 5 Outfit 5A

Jurk H&M|Vest M&S|Riem Primark|Schoenen New Look
Outfit 6 Outfit 6A

Top Forever21|Rok Zeeman|Panty Primark|Schoenen Van Haren

Advertenties

15 gedachten over “Outfits of the month

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s