Beauty·Creative·Fashion·Food

Fijne feestdagen + Examenstop

Christmas card
Op de eerste kerstdag…over drie dagen. Ik wens jullie alvast een geweldige eerste en tweede Kerstdag! Tevens ook een gelukkig Nieuwjaar en vrolijk Driekoningen! Maak er het allerbeste van en wees voorzichtig met vuurwerk of enige andere warmtebron. Vergeet niet dat het bij deze feesten vooral om het samenzijn gaat.
Christmas card5
Waarom kom ik hier nu mee aanzetten? Aangezien mijn examens dit jaar of eigenlijk volgend jaar in januari vallen, verandert de Kerstvakantie in een blokperiode. Beetje vreemd, want ongeveer de rest van de wereld viert gewoon zijn vakantie op de ouderwetse manier.StudieplanningNatuurlijk wil ik het er zo goed mogelijk vanaf brengen, daarom ook een examenstop vanaf vandaag tot eind januari. Een lange  pauze die hopelijk zijn vruchten zal afleveren.
Christmas card1
Het is best jammer dat ik in deze periode niet ‘aanwezig’ kan zijn, maar ik laat jullie niet met lege handen achter. De Kerst-artikels van vorig jaar kunnen jullie misschien helpen op inspiratieloze momenten.

Nailtutorial: Colourful pinguins 
DIY: Christmas in a jar 
No man like Gingerbread man ❄
Christmas make-up& hair 
Outfit: The snowbird sings the song
DIY: Kerstkaart 
Nailtutorial: Snowflake 
Christmas make-up 
Christmas nails 

Christmas card2Christmas card3

De zelfgemaakte kerstkaarten in dit artikel zijn ook een leuk knutsel idee als je niets te doen, hebt in de kerstvakantie.

Christmas card6

Hoe spendeer jij jouw vakantie?

Advertenties

25 gedachten over “Fijne feestdagen + Examenstop

  1. Jij ook alvast fijne feestdagen! Wel jammer dat je zoveel voor school moet doen, ik moet ook wel wat doen maar mijn planning is lang niet zo vol als de jouwe! Heel veel succes met school!

  2. Jammer, maar je examens zijn natuurlijk veel belangrijker! Heel veel succes en natuurlijk jij ook fijne feestdagen en alvast een goed nieuwjaar toegewenst!

  3. vrolijke kerstfeest en happy newyear he :p en maak ik geen zorgen momenteel ben ik ook aant lijde (allee studere xdxd)

  4. Heel erg veel succes met leren en je voorbereiden op de examens! En natuurlijk wens ik je de allermooiste feestdagen, naast het leren. Tot snel. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s