Beauty

Christmas nails

Christmas nails2
Zijn jullie al in de Kerstsfeer beland? De koele temperaturen zijn even zoek, de kerstboom staat hier nog niet omhoog, maar we hebben altijd nog onze jingles. De bekende hit van Wham! komt keer op keer voorbij. Verder: outfit check, haar check, nagels CHECK. Hartstikke feestelijk, glitterend en helemaal Kerstig!
Christmas nails

HEMA 819|Miss Sporty OMG 05|HEMA 859|HEMA 07

Gebaseerd op een Google-afbeelding kwam ik op de volgende nagelcreatie. De Miss Sporty Oh my gem 05 kreeg gelijk zijn eerste kans in nail-art. Hij slaagde met glans en steelt gegarandeerd de show. Was het niet voor deze schitter dan had je een HEMA nagellak dictatuur gekregen.
Christmas nails4
Aangezien de dottingtools niet van de partij waren, ooit zullen ze wel eens tevoorschijn komen, kwamen de tandenstokers op de proppen.

Het stappenplan voor deze seizoens-nagels begint met een base coat. De ringvinger kreeg drie lagen goud en erna een dennenboom-driehoek. De gem glitters helpen enorm om dat kerstboomverlichting-effect te krijgen. De rest van de nagels kregen eerst twee golven groen over zich heen. Laat een afgerond hoekje bovenaan vrij voor het rood. Ertussen wordt een duidelijke barrière gemaakt van goud en enkele stippen, met behulp van een potlood, aan de kanten.

Nu enkel nog je schrijfhand…
Christmas nails5

Wat is volgens jouw de ultieme kerstkleur(combi)?

Advertenties

9 gedachten over “Christmas nails

  1. 😀 ge hebt echt altijd u nagels in thema he 😉 en hoe bedoelde kerstboom stat nog ni 😮 schande xdxd die van ons staat al van vorige week 😀

      1. ik heb al aren een fake (nooit een echte gehad xdxd) en das wel grappig om op te zetten + ieder jaar wordt die een beetje kaler xd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s