Beauty

Etos glitter top coat

Etos glitter top coat1Als het heeft gevroren en je kijkt bij zonlicht naar het wegdek dan zie je een prachtige shimmer van koud vocht glimmeren. Neem dit beeld en vorm dit om in een nagellak, dat is precies wat Etos heeft gedaan voor zijn glitter top coat.
Etos glitter top coat3
Etos glitter top coat
Een kleine pot van 5 ml vol glitter met een verpakking die recht zoor zijn raap is. Lange zilveren dop met de naam, inhoud en twee geometrische lijnen glanzende op de fles gedrukt.
Etos glitter top coat4
Je krijgt een degelijke hoeveelheid aan shimmers per laag. Hier heb ik twee lagen aangebracht op mijn wijsvinger en een enkele op de rest van mijn nagels. Het kwastje kan nog iets verbeterd worden naar mijn smaak. Het is een handig vrij smal kwastje, maar beetje stug om streep loos te kunnen werken.
Etos glitter top coat5
De consistentie is dun, waardoor de droogtijd eveneens kort is. Door de neutraliteit van de shimmer kan je hem bij alles en nog wat gebruiken. Probeer elke kleur van de regenboog en het zal hiermee schitteren. Alles bij elkaar triomfeert de schoonheid van deze top coat voor mij boven die ene flaw die het heeft.
Etos glitter top coat6
De Etos glitter top coat is te koop voor 2,49 euro.

Advertenties

9 gedachten over “Etos glitter top coat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s