Beauty

HEMA Moisturising Lipgloss

HEMA Moisturising lipgloss 01 1
Wat heb je nou aan een volledig transparante lipgloss? Het antwoord kwam uit een bekende hoek, ouwe vertrouwde HEMA.
De HEMA verkoopt een dergelijke lipgloss onder de naam 01 Moisturising Lipgloss. Het komt in een balkvormige doorzichtige plastic 7 ml verpakking met een zwarte dop, simpeler kan haast niet. Een duidelijk voorbeeld van ”you get what you see”.
HEMA Moisturising lipgloss 01 2

Caring & softening. Glossy.

De applicator is een schuin afgesneden doe foot, die harder aanvoelt dan andere dergelijke applicators. De gloss is niet uitgesproken glossy, maar zorgt eerder voor een natuurlijke glans terwijl het je lippen verzorgt. Het maakt dus geen verschil of je een laag aanbrengt of tien. Om eerlijk te zijn vind ik het ongeveer aanvoelen als de M.A.C. Rebel lipgloss, enkel minder plakkerig. Het makkelijke aan een transparant lipproduct is dat je je geen zorgen hoeft te maken over lijntjes, vlekken of afgeven. Hij blijft zeker een drietal uur zitten, zelfs na een vegetarische hamburger.
HEMA Moisturising lipgloss 01 4
Een volledig transparante lipgloss zonder geur-kleur-en smaakstoffen die vergelijkbaar is met een lippenbalsem maar dan glossier. Je kunt deze gloss op zichzelf gebruiken of over gekleurde lipsticks om deze mooie finish te verkrijgen.
HEMA Moisturising lipgloss 01 3
De HEMA Moisturising Lipgloss is te koop voor 3 euro.

Moet een gloss voor jou vooral kleurig of verzorgend zijn?

Advertenties

8 gedachten over “HEMA Moisturising Lipgloss

  1. Een doorzichtige lipgloss, zo eigenlijk al basis in je stash moeten zitten… Om eerlijk te zijn heb ik het nog niet, maar deze klinkt wel goed!

  2. Een lipgloss draag ik vooral voor de schittering! Ik vind het beter om een lippenbalsem te gebruiken, die is verzorgender. Maar deze doorschijnende lipgloss is wel goed om over een andere lippenstift te dragen! (:

  3. Heb overlaatst m’n enige see-through gloss toch maar eens weggegooid wegens “smerig geworden” maar zou m ook ‘ns moeten vervangen. >_< Al weet ik dat die ook nooit op gaat geraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s