Beauty

Miss Sporty Oh My Gem! Nail Polish Psychedelic Green

Miss Sporty Oh my gem1
Oh My Gem is het zeker. Met zijn drieën stonden ze te sprankelen in het Miss Sporty schap van de Etos. Rood, paars en groen. Aangezien groen een van de minst voorkomende kleuren van mijn collectie is, nam ik 005 Psychedelic Green mee.
Miss Sporty Oh my gem
Een schattig bolvormig flesje dat apart genoeg een vierkante bodem van glas heeft. De glanzende zilveren letters passen goed bij deze OMG-lijn en vallen zeker op in het rijtje. Je krijgt 7 ml lak met zowel gekleurde als zilveren glitters.

Miss Sporty Oh my gem3
Met de dikke korte afgeronde kwast kun je twee of drie lagen groene lak met groene en zilveren glitters aanbrengen. Een laag is te weinig voor een dekkend resultaat, twee lagen is al een stuk beter, maar het is bij drie dat je nagels hetzelfde prachtige uiterlijk krijgen als de flesinhoud. Na dag twee was er al wat gechip, dit was zonder base coat. Daarnaast trekt de kleur een beetje in je nagels. De lak is erg mooi, maar gebruik een base coat en geniet daarna van je knappe feestelijke nagels!
Miss Sporty Oh my gem2
Voor de prijs van 1,99 euro kun je jouw eigen gem uit de Etos halen.

Ben jij bekend met het Miss Sporty merk?

Advertenties

6 gedachten over “Miss Sporty Oh My Gem! Nail Polish Psychedelic Green

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s