Beauty

Etos High Lightning Illuminizer

Etos High lightning illuminizer2
De Etos loop ik al jaren binnen, maar veel Etos make-up is er nog niet getest geweest. Buiten mijn Etos waterproof oogpotlood is het merk nog niet het huis binnengedrongen. Het was hoog tijd om een partner voor mijn oogpotlood te vinden. Eentje met pesazz die niet schuw is van felle lampen. De geschikte kandidaat: de Etos High Lightning Illuminizer.
Etos High lightning illuminizer1Etos High lightning illuminizer4
De highlighter leeft volgens het gezegde ”Schoonheid zit aan de binnenkant”. De verpakking is niet mis, maar opvallend is anders (het kon net zo goed tandpasta zijn). Een slanke witte plastic tube van 12 ml met een draaidop. Het enige wat zijn klasse verraadt zijn de glanzende detaillering en opschrift.
Etos High lightning illuminizer3
Maar laat je niet misleiden door zijn underdog uiterlijk. Het beest was immers ook een prins in vermomming. De illuminizer accentueert je jukbeenderen op een sprankelende manier, zoals de verpakking beschrijft. Je hebt niet veel nodig om er schitterend uit te zien.
Etos High lightning illuminizer5Etos High lightning illuminizer7
Het is een warme illuminizer met de textuur van een moisturizer. Je voelt hem na applicatie helemaal niet zitten. Ik ontdek er goud en parelmoer roze in, wat samen voor een elegante rosΓ© gouden schijn zorgt. Dit was best verrassend, aangezien het niet strookt met het zilver op de verpakking. Het heeft trouwens ook vitamine E. Let wel op: je moet niet met de illuminizer gaan slapen, behalve als je een beglitterde kussensloop wilt krijgen.
Etos High lightning illuminizer8
De Etos High Lightning Illuminizer laat je stralen! Perfect voor die speciale gelegenheden of als jij je speciaal wilt voelen. Dit allemaal voor de kleine prijs van 2,99 euro.

Wat is jouw favoriete Etos-product?

Advertenties

10 gedachten over “Etos High Lightning Illuminizer

  1. Ziet er mooi uit, heel subtiel, maar wel een hele mooie glow πŸ™‚ Ik kom zelf ook bijna nooit in de Etos, misschien toch weer een keer binnenlopen en kijken wat voor leuks ze daar allemaal hebben πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s