Creative·Food

My life in photos

Het lijkt wel een eeuwigheid dat er nog een My life in photos verscheen. Maar ik weet nog als de dag van gisteren dat ik deze eerste foto maakte.
Schoolbenodigdheden
Ik kocht de meest goedkope agenda die ik kon vinden en die was ook nog eens functioneel. Een heel old-school uiterlijk, dus meteen een mooi kaftpapier er rond en het kon er mee door. Daarnaast ook nog een HEMA fel roze binder en kleine gekleurde papieren vierkantjes mee naar huis.
Schoolbenodigdheden2
Het handigste vind ik het feit dat je je eigen datum erin kunt noteren, zodat er geen papier wordt verspild aan vakanties. Aangezien we allemaal weten dat studenten een heleboel vakanties hebben, nouja meer dan de middelbare student.
Schoolbenodigdheden4
Bij de Delhaize haalde ik drie van deze soort lades in exact dezelfde kleur als mijn binder. It was meant to be.

Halloween snacks Halloween snacks1 Halloween snacks2

De opstelling van het Halloween feestje met al zijn lekkernij: gezond en minder gezond. Het was best een gedoe om al de witte lakens op te hangen, maar met de hulp van de familie lukte het in een kwartier. Het projectiedoek heb ik zelfs nog gestreken! Wat je allemaal niet over hebt voor the full experience. Horrorfilms kijken op groot scherm is gewoon tien keer zo eng als op de gewone tv, behalve als de horrorfilm gaat over mensen/dingen die uit je tv kruipen.

YT

Een screenshot van YT. Het was zo vreemd om mijn gezicht naast het slimme shoppers filmpje te zien! Oja en naast Teske en Schatteke.

Armband

Een armband maken met de Kralen uit Barcelona. Niet dat ik eigenlijk veel juwelen draag de laatste tijd. Meestal vergeet ik deze of  loop ik liever rond als een onversierde kerstboom.

Milkshake

Nog zo’n heerlijke soja rode bessen milkshake, yumm!

Snoepgoed

En toen verscheen Sinterklaas om de hoek met al zijn suikergoed. 160 gram pure verwennerij.

Nature Nature1

Panda drop

Een panda met pandadrop waarop een panda staat afgebeeld, hilarisch toch. Het smaakte trouwens niet zo ontzettend speciaal. De drop die je ook terug vindt in van die gekleurde kleine kubusjes met blauw, wit en roze maar dan helemaal vegan.

Kaarten5

Rustig DIY kaartjes maken, omdat het kan en het die personal touch geeft. Ik zou graag weer brieven willen schrijven met de hand, jeweetwel zoals in de prehistorie voordat de computer bestond. Maar wil het nu net zijn dat de post hier niet mee werkt en mijn allereerste brief was gelijk al Lost in translation.

Kaarten1

Wat was het beste moment van jouw week?

Advertenties

12 gedachten over “My life in photos

  1. Wat een leuk overzicht! Gaaf dat je zo halloween gevierd hebt 🙂 Ik vind je armbandje echt heel leuk geworden & je kaartjes zijn echt té leuk! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s