Fashion

Outfit: Back to black

Back to black5
Soms heb je van die dagen dat je je enkel in zwart wilt verhullen. Geen kleur te bekennen in de verste verte, enkel zwart. Een extra lang warm vest kleedt de anders vrij kale en frisse outfit aan. Eronder nog mijn veel te weinig gedragen New Look wedges. Ik vind ze prachtig maar erg functioneel voor een hele dag zitten zijn ze niet.
Zwart op zwart moet toch kunnen en dat sommige mensen je daarom gelijk gaan bestempelen als gothic of dergelijke, vindt ik wat overhaast-je kant toch gewoon de kleur mooi vinden. Maar ik geef toe dat deze outfit donkerder is dan normaal.Back to black4

Panty Albert Heijn|Wedges New Look|Vest H&M|Earcuff Primark|

Back to black2
Back to black1
Ter experiment kocht ik in de Primark een setje van 4 earcuffs. Nog nooit eerder had ik zulke sieraden gedragen, dus het was wat trial and error. Zo ontdekte ik dat mijn helix (buitenste rand van de oorschelp) best plat is. De earcuffs komen het mooiste uit als je je haar uit de weg haalt en ze groots tentoonstelt.

Back to black3
Draag jij veel zwart?

Advertenties

16 gedachten over “Outfit: Back to black

  1. Ik draag bijna geen zwart. Vind het bij mij snel te hard staan, door mijn lichte huid. Gave earcuff ook! Had je ook gezien dat ik er maar liefst 3 weggeef van Bijou Brigitte?

    Liefs,

    Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s