Beauty

Get to know me even better

Het is moeilijk om iemand door en door te kennen. Ook al ben ik ervan overtuigd dat jullie mij al goed kennen via de Tag: get to know me better, Deja vu Liebster en het artikel Get to know me, laat ik nog wat meer informatie over mezelf los.

Ik ben echt dol op vragen invullen a la trivial pursuit. Het was dan ook heel leuk om de Liebster award vragenlijst van Mandooslove te ontvangen.
201022

1. Waarom ben je gaan bloggen?
Het is de ideale manier om je interesses met anderen te delen. In je omgeving zijn er niet altijd personen die dezelfde dingen als jij leuk vinden en op deze manier vergroot je die kans.

2. Waar haal je je inspiratie vandaan voor je blog?
Overal en nergens. Uit alles wat je ziet, hoort en wat je denkt. Aangezien er artikels uit verschillende categorieën verschijnen, is er haast altijd wel iets om over te schrijven.

3. Wat is iets dat je nooit meer zal doen?
Me laten ompraten om mee te gaan in een achtbaan. Een hoge of lage, welke dan ook. Ik kan er niet tegen. Hogere hartslag, trillende handen en al die reacties.
Walibi
4. Wanneer heb je voor het laatst iets voor de eerste keer gedaan?
Everyday is a new chance to try something new…
Zaterdag heb ik voor het eerst zelf stoofpeertjes gekookt, dat was spannend, en die avond heb ik voor het eerst 6 uur besteed aan labo oefeningen gemaakt, dat was erg vermoeiend.

5. Wat wil je voor het einde van dit jaar nog gedaan hebben?
Marshmallows roosteren. Het klinkt heel simpel, maar dit wil ik al de afgelopen twee jaar. Steeds lukt het weer niet. Dus dit staat hoog op mijn lijst.

6. Wat staat er bovenaan je wishlist?
We spelen open kaart, ik ben erg hebberig en dit in combinatie met beautybloggers volgen is geen goede combinatie. Toch bovenaan mijn geweldig grote lijst zijn de Bubbi make-up kwasten. Aan de andere kant, deze staan al sinds vorige Kerst daar aan de top.
Makeup
7. Beschrijf jezelf in 5 woorden.
Het is volgens mij altijd moeilijk om jezelf te beschrijven in enkele woorden en om niet zo vol over jezelf te klinken, maar we proberen het toch.

Verlegen: Hoewel dit al zeer verbeterd is. Tegenwoordig spreek ik gewoon mensen aan and I’m loving it!

Wispelturig

Behulpzaam: Ik probeer zo hulpvaardig mogelijk te zijn. Niet dat mijn hulp altijd van de beste kwaliteit is, maar de goede  intentie is er zeker. Ik zou ook graag hulp willen krijgen als iets niet lukt, dus een ander toch ook?
Vaarwel lange lokken0
Zelfbewust

Beschermend: Toen ik op het Speelplein werkte met kinderen voor een weekje, kwam deze eigenschap vooral naar voren. Kinderen altijd weg van de straatkant.  Zelfs mijn vrienden houd ik op 5 meter afstand van het treinspoor en dergelijke overbeschermend gedrag.

8. Voor welke serie blijf je thuis?
Geen enkele. Neem digitale televisie en je kunt altijd het huis verlaten zonder iets te missen. Trouwens de meeste series worden toch in een loop uitgezonden, ooit komt het nog een keer op tv.

9. Wat vind je de meest irritante reclame?
Meestal degene die het vaakst worden uitgezonden, aangezien je ze al kent en het enkel langer duurt vooraleer je programma herbegint.

10.Waar kan je absoluut niet zonder?
Familie

11. Hoe denk jij over liefde?
Als iets je leven beter maakt op een goeie manier, doen.
Chocolate heart

Naast deze Liebster award ontving ik nog de Versatile award van Lovethisbeautyfullife. Ik heb nog nooit eerder te maken gekregen met een Versatile award dus de uitleg erbij was handig: de Versatile awards bestaat uit het geven van 7 feiten over jezelf.

1. Ik werd geboren met een hartafwijking.Shoplog Mediacite

2. Als ik iets begin, maak ik het graag ook af.
3. Ik hou van knoflook, maar van teveel knoflook krijg ik buikpijn.

knoflook
4. jarenlang verdiende ik altijd weinig punten voor gym, behalve de laatste twee jaar.

Sport
5. Ik heb nog nooit bier gedronken.

Don´t drink_ drive

6. Binnenkort word ik twintig en die gedachte is best vreemd. Een twintiger, zo oud.

Blast to the past2

7. Ik ben haast nooit ziek (knocks on wood).

Wat moet ik nog zeker over jou weten?

Advertenties

25 gedachten over “Get to know me even better

  1. Serieus kan dat. Was zelf al op dit idee gekomen, maar dacht dat de suikers in de marshmallows gegarandeerd te snel zouden verbranden. Oh nu wil ik het wel proberen!

 1. Wat een leuk artikel, vind het leuk om wat meer over je te weten te komen! Dat van die achtbaan herken ik helemaal, brrr wat heb ik een hekel aan die dingen zeg! Ik herken dat beschermende trouwens ook helemaal, probeer me alleen wel in te houden dat ik er niet te ver in doordraaf. Wist trouwens niet dat je een hartafwijking hebt, hopelijk heb je daar niet te veel last van in wat je allemaal wil doen.

  1. Dankjewel Kirsty. Heb eigenlijk nooit last van mijn hartafwijking, maar moet toch nog om de zoveel jaar naar het ziekenhuis voor een controle, just for safety measurements.

 2. Super fijn om deze mooie feitjes over je te lezen en je beter te leren kennen. Heel mooi ingevuld deze vragen. Niet altijd even gemakkelijk om zo openhartig over jezelf te schrijven, maar je hebt het echt heel leuk ingevuld met mooie foto’s erbij 🙂

 3. Ik ga ook nooit meer in achtbanen. Ik krijg er net als jij alleen maar trillende benen en een hoge hartslag van.

 4. hmm vreemd ik leer bij over u 🙂 alhoewel ik protesteer tegen beschermd er is toch altijd wl iemand waarop ge u of reageert :p :p verder is het echt super dat je zo veel ‘belangstelling’ krijgt van je collega bloggers 🙂 go jasmine zou ik zeggen xD

 5. Ik ben ook (te) gek op knoflook. En ook ik krijg er maagpijn van als ik er te veel van eet. Maar soms is de knoflooksalade van mijn vriend maar moeilijk te weerstaan en lig ik weer met maagkramp in bed :O)

  Liefs,

  Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s