Beauty

KIKO 513 Rubellite

KIKO lipstick (3)Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het KIKO merk, yep ik kan er maar niet over ophouden, kon ik niet enkel hun oogschaduws testten. Het lip-gamma moest ook onder de loep worden genomen. En wat is dat groot. Allerlei varianten lipsticks met elk nog een eigen kleurenselectie. Daarnaast je lip marker, lipgloss, lip liner, lip pencil en wat nog allemaal. Er was keuze teveel, maar uiteindelijk is het 513 Rubellite geworden.
KIKO lipstick (4)Niet alleen de naam (513) Rubellite klinkt poΓ«tisch, maar over de kleur kan ook gedicht worden. Maar eerst wat meer achtergrondinformatie over deze schoonheid. De lipstick zit in een opvallend blinkende futuristische huls met een apart openingssysteem. Alvorens je aan de lipstick kunt, moet je hem naar beneden trekken en dan pas kun je de 3,5 g lipstick ontdoppen.

“Creamy lipstick with pure, intense colour and exclusive design.Β A sublime gliding texture to enhance the full sensuality of your smile with a satin finish and a surprisingly rich and brilliant pigmentation.”

KIKO lipstick (14)

KIKO lipstick 1“Enriched with K2 Repulp, multi-function plant extract active ingredient, the Luscious Cream formula keeps your lips beautiful, working on 3 different levels:
– Moisturizing and plumping action*: K2 Re pulp stimulates the production Hyaluronic acid, helping to keep the moisture level of the lips ideal increasing their fullness.
– Energizing and revitalizing action*: cellular vitality is reactivated giving your lips a strong healthy look.
– Aging prevention*: thanks to its active ingredients, production of collagen and Sirtuin 1 (protein of youth) improved cellular longevity is stimulated for younger looking lips.”

KIKO lipstick (13)De kleur kan door iedereen anders beschreven worden maar ik ga voor de beschrijving: een goed gepigmenteerde optimistische rozerode kleur.KIKO lipstick (18)Rubellite voelt heerlijk voedend aan op je lippen en de gezonde glans vertelde dat eigenlijk al. Voor een aantal uur zit je zeker goed met deze lipstick. Na een groot glas melk kun je nog voor de dag komen, maar bijstiften is misschien een slimmer idee. Trouwens zien mijn lippen er niet jonger uit, met andere woorden hoe moet je een leeftijdsverschil van je lippen waarnemen?

De lipstick is een volwaardige toevoeging aan mijn KIKO collectie. Hij voelt goed, zit goed en ziet er goed uit.
KIKO lipstick (1)
In de KIKO winkel is de Creamy lipstick 513 te koop voor 6,90 euro.

Draag jij liever een glanzende of matte lipstick?

Advertenties

22 gedachten over “KIKO 513 Rubellite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s