Beauty

November Favorite YouTubevideos

Van kattenhumor en wetenschap met cola naar lippenstift-trucs, 2NE1 muziek en studeertips.
Het was een zeer diverse maand.


Simon’s Cat is schattig en leuk. Verhaaltjes over tja Simon’s kat. Na een lange tijd heb ik het kanaal weer eens herontdekt. Als je een katteneigenaar bent, dan zal je veel herkenbare situaties zien. Heel simpel, maar er gaat erg veel werk in. Alle kortfilmpjes zijn handgemaakt met de computer: zwart-wit en toch gedetailleerd.


Science is fun, althans dat zeggen die leerkrachten steeds. Nu moet ik zeggen dat dit experiment echt leuk lijkt en gaaf om te zien. Wat een boel cola en wat een boel mentos! Deze video werd ter ontspanning getoond in de Fysica-les. Toch grappig om te weten dat leerkrachten ook op YT surfen.


2NE1 Missing you lijkt wel een fashion video en spot de gave make-up looks! Vooral die ene met glinsters trok mijn aandacht. Het lied zelf klinkt treurig, maar mooi. Ik ben sowieso eerder fan van hun langzame songs.


How to wear a dark lip door Michelle Phan. Af en toe waag ik me hier wel aan en deze tips zijn handig om je lippen nog eens extra in de spotlight te zetten. Zo gebruikte ik eigenlijk nooit concealer rond mijn lippen en zoals je ziet, helpt het dus wel. Check het verschil zonder en met bijgewerkte wenkbrauwen.


Als laatste Basic study tips van Katy. Enige dingen paste ik al toe: met kleur werken en nota’s in het net opschrijven. Toch hielp het om alles opgesomd te horen. Dit is trouwens ook in een notendop wat je te horen krijgt op infosessies over beter studeren (talking from experience).

Weet jij nog een studie-tip?

Advertenties

8 gedachten over “November Favorite YouTubevideos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s