Beauty

NOTD: Purple night sky

NOTD Headlights1
Wat mis ik de tijd dat je nog gewoon lange nagels mocht hebben. Ook al was die tijd ongeveer twee maanden geleden, het lijkt wel een eeuwigheid in nagel-jaren. Ik merk eigenlijk nu pas hoe vaak ik mijn nagels moet bijknippen.
Als ik dan voor een paar dagen mijn nagels de vrije loop mag geven, ga ik druk aan de slag met nagellak. Afkickverschijnselen noemen ze dat.NOTD Headlights2
Het paars zat naar me te lonken, maar het glitter ook. Je kunt wel zeggen dat ik erg in to glitter ben deze dagen, eerlijk gezegd al mijn hele leven maar dat detail laten we er even buiten. Dus in de plaats van de normale combi zwart-glitter ging ik voor paars-glitter. Specifiek genomen DM S-he stylezone paars en Paris Memories #253. Het is een lang geleden dat ik nog naar deze glitter topcoat heb gegrepen en ik heb geen idee waarom, want het is een schitterend topcoat met zowel kleine als grote holografische glitters.

NOTD HeadlightsWelke nagellak heb jij in de kou laten staan?

Advertenties

20 gedachten over “NOTD: Purple night sky

  1. Ziet er leuk uit! Ik heb op dit moment blauw op mijn nagels, hihi. Maar ben meeste van de roze tinten.

    PS. Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster award. Ik weet niet of je hem al een keer hebt gehad, maar ik vond je blog gewoon leuk πŸ™‚

  2. welkoim to my world enkel dan da gij teminste u nagels kunt knippe xd ik moet die van mij vijle en da duurt echt fing lang xD maar te mooie nagellack wel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s