Beauty

KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black+Avril Lavigne Let me go look

KIKO infinite yeshadow 295 (6)
Een truly matte zwarte oogschaduw zoek ik al een hele tijd en toen ik hem vond bij KIKO sprong ik haast een gat in de lucht. Een glitterend zwarte oogschaduw heb ik, maar een matte is juist uitstekend voor chiquere of de hele andere rebelse looks. De naam is vanzelfsprekend KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black.KIKO infinite yeshadow 295 (1) KIKO infinite yeshadow 295 (4)In al mijn enthousiasme was ik hem al aan het swatchen vooraleer de foto’s werden gemaakt. De twee gram oogschaduw was weeral terug te vinden in zijn zwart kartonnen jasje en beschermend doorzichtig lid. Je kunt hem eveneens makkelijk plaatsen in het KIKO Clics palette van je keus.KIKO infinite yeshadow 295 (2) KIKO infinite yeshadow 295 (7)De KIKO Infinity oogschaduws zijn parabenen-vrij, getest op allergische reacties en geschikt voor gevoelige ogen. Het staat niet bepaald sexy als je van zwarte oogschaduw rode ogen krijgt.
KIKO infinite yeshadow 295 (8)
Gebruik je hem droog of nat, voor het mat effect is het om het even. Droog krijg je nu duidelijk een kool-achtig resultaat en vochtig een diep zwarte goed aaneenhangende kleur. Nog steeds prefereer ik om te werken met vochtige oogschaduw, omdat het voelt alsof hij dan minder kans heeft om te smudgen.
Avril Lavigne Let me go


Mijn look is geïnspireerd op degene te zien in Avril Lavigne’s Let me go met uiteraard Mat Intense Black. Het lied vind ik trouwens weer een van de betere van Avril (ben geen grote fan van haar pop punk).
KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black 1
Avril’s huid vind ik echt prachtig porseleinig wit. De NYC natural matte 001 foundation helpt me om mijn jaloezie te laten verdwijnen. En na Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light onder mijn ogen zag ik er weer zo fris als een hoentje uit. Aangezien Avril er gezond en stralend uitziet in de clip bracht ik de Catrice Re-touch Light-reflecting concealer 020 Light beige aan op mijn jukbeenderen, neus, cupidsbow, kin en boven mijn wenkbrauwen. Een hele hoop highlighter. Wangen hierna afgewerkt met een dust off MAXblush 032 Rosewood. Zowel de HEMA Volumizing lipstick 03 als H&M Hot pink op mijn lippen zorgde voor een neutraal en glossy resultaat. Niet te vergeten Mat Intense Black onder het oog, op het bewegend ooglid en iets erboven. De laatste twee stappen bevatten  de Maxfactor 2000 Calorie waterproof en de Catrice Gel eyeliner Black Jack with Jack Black in de vorm van een wing en op de waterlijn.
KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black 8 (1)Geen glans te ontdekken hier. De oogschaduw voelt zacht aan in de pan en op de ogen.Als hij eenmaal goed op zijn plek zit, blijft hij ook braaf zitten. Ik heb hier niets op aan te merken, dus mijn positieve mening over de KIKO oogschaduws blijft.

KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black 8 (2)
De KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black is te koop bij KIKO voor 4,90 euro.

Bij welk merk heb jij jouw mooiste oogschaduws gevonden?

Advertenties

7 gedachten over “KIKO Infinity Eyeshadow 295 Mat Intense Black+Avril Lavigne Let me go look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s