Beauty

M.A.C Lipglass Rebel

MAC Lipglass Rebel (5)Tromgeroffel voor de volgende gast. Het debuut van M.A.C in mijn leven. Na veel lovende woorden te hebben gehoord over de M.A.C lipglasses ga ik het zelf eens op onderzoek. Is het professionele prijsje voor Make-up Art Cosmetics werkelijk het waard of is het niet veel beter dan budgetproducten.
MAC Lipglass Rebel (1)MAC Lipglass Rebel (4)MAC Lipglass Rebel (3)De meegenomen kleur lipglass gaat over de balie onder de naam Rebel. Makkelijk te herkennen vanwege de donkerpaarze kleur te zien door de plastic huls en anders wel door de naam op zowel de lipglass als klassieke kartonnen verpakking. Hij is kleiner dan de gemiddelde lipgloss en bevat 4,8 g. De applicatie tool is your average doe foot.MAC Lipglass Rebel (2)Als nieuweling bij de M.A.C lipglosses wist ik niet wat de ene lipgloss een plushglass, lustreglass of in dit geval een getinte lipglass maakte.

“Een unieke lipgloss beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren die gaan van hoogglans tot subtiele glans. Deze gloss is ontworpen om alleen te worden gedragen of over het Lip Pencil of Lipstick. Colored Lipglass is het perfecte product voor een langhoudende glans. Kleurrijk, zeer glanzend en kan een subtiele of dramatische kleur geven. Bevat Jojoba Olie die helpt de lippen zacht te maken en te verzorgen. Colored Lipglass zit in een handige verpakking met spons applicator die zorgt voor een vlotte applicatie”

MAC Lipglass Rebel (9)
M.A.C zelf beschrijft de kleur als medium crème/pruimkleur. Ik kan inderdaad beamen dat de lipglass crème-rig is en ietwat stroperige eigenschap heeft. Vanwege de structuur moet je op letten bij de applicatie, zodat hij op sommige plaatsen niet ophoopt. De kleur is bij een enkele laag helder doorzichtig roze wat opgebouwd kan worden tot een mooi vibrante rozenkleur. Hij voelt niet specifiek kleverig aan op je lippen, maar je haar blijft er nog steeds aan plakken. Het draagt ook een geurtje van voedende bestanddelen met zich mee. In ieder geval is hij de naam lipGLASS dubbel en dik waard. Indien je urenlang niets doet met je mond blijft hij stevig zitten. Een drankje of  versnappering kan hij aan de andere kant niet aan, dan ondervind je redelijk wat slijtage.

M.A.C lipglass Rebel is een uitstekend voorbeeld van kwaliteit boven kwantiteit. De formule is beter dan andere lipglosses die ik heb, maar aan het einde van de dag is hij net zo snel verdwenen als de rest. Dus persoonlijk heb ik liever vier lipglosses voor de prijs van een.MAC Lipglass Rebel (8)
M.A.C lipglasses zijn te koop op diverse plaatsen als de online winkel, Douglas en De Bijenkorf voor 17,50-18 euro.

Advertenties

18 gedachten over “M.A.C Lipglass Rebel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s