Beauty

Rijden met muziek

Drinking and driving is een grote no go, maar rijden met muziek kan goed door de beugel. Hoewel je zeker moet letten op het volume van je muziekspeler. Je weet niet hoe vaak ik een auto hoor aankomen enkel vanwege de luide Boenk Boenk geluiden. Je kent het wel. Het andere waar je ook rekening mee kunt houden is naar welke liederen je luistert.

Fietsen met mijn mp3 speler doe ik niet vanwege verkeersveiligheid (signalen van je omgeving niet kunnen horen) maar haast altijd speelt er een lied in mijn hoofd en dat wordt dan luidkeels verwoord. Het wordt enkel gênant wanneer je ontdekt dat er iemand achter je fietst en het geheel heeft gehoord. Zeker als het geen G rated lied was. Enkele goede voorbeelden van erg zingbare liederen die je niet exact vanzelfsprekend uit volle borst laat horen.

Bruno Mars Gorilla
Jason Derulo Talk dirty


Wynter Gordon Dirty talk
Lana del Rey Burning desire

Lady Gaga Love game
Rihanna SM
Shaggy It wasn’t me

Kun jij het rijtje aanvullen?

Advertenties

15 gedachten over “Rijden met muziek

  1. Op die fiets zingen, leuk….goed dat je niet met oortjes in gaat fietsen. Ik zie vaak genoeg fietser die niet alleen met oortjes in fietsen (en de muziek zo hard hebben staan dat je de muziek kunt horen) maar ondertussen ook nog bezig zijn met hun smartphone…doof en blind dus op zo’n moment en totaal geen idee dat ze op dat moment wel deelnemen aan het verkeer. Zo heb ik eens iemand vol op een geparkeerde auto zien knallen…tja, als je niets ziet en hoort….. ze had geluk dat de auto stil stond en niet in volle vaart haar kant op kwam.

  2. Leuk artikel! “Talk dirty” is zo’n fijn nummer!
    Doet me denken aan een vriendinnetje van mij die gewoon altijd “Thrift shop” tijdens t rijden op heeft staan, hahah!

    Liefs,
    Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s