Fashion

Outfit: Happy feet

Outfit Happy feet
De titel past uitstekend bij de outfit van de dag. Mijn warme schattige pinguïn trui van Oysho houdt me warm genoeg en we voegen er wat stoer-factor aan toe via de boots. Trouwens, ik heb de film Happy feet daadwerkelijk gezien. Een dansende pinguïn, hoe bedenkt je het.
Het is zo mooi buiten momenteel. Je moet wel kijken tussen de regenbuien door en die momenten zijn schaars. Het is vooral pret als je door een aanhoudende regenval moet fietsen. Maar het is beter dan op de bus geplet tegen de ruit te staan.
Tjah wat valt er nog meer te zeggen. Ben een tijdje niet heel actief geweest online. Dan krijg je weer die blogging-vreemdheid en dat kun je waarschijnlijk ook voelen tijdens het lezen. Dus excuses voor dat.

Outfit Happy feet1 Rok HEMA|Kniekousen Primark|Trui Oysho|Boots Barcelona

Wat is jouw favoriete trui?

Advertenties

25 gedachten over “Outfit: Happy feet

 1. OH MY FREAKING GOD FEBRF GBRTCEGB
  Ik weet niet of je het weet, maar ik heb een obsessie met pinguins al heel lang sinds ik jong was. Ik was ook naar Oysho geweest, heb daar mijn nu favoriete trui gehaald vorig jaar! Ik heb zo’n spijt dat ik er niet meer mocht kopen… HIJ IS ZO CUTE!!!
  Ik heb trouwens, op jouw aanraden (je Halloween blogpost), Memoirs of a Geisha gekeken. Wat een fantastische film! 🙂
  En natuurlijk een hele mooie look!

  1. Hah voel je enthousiasme helemaal hier =]! Echt leuk om te weten dat je hem ook gewoon als een trui gebruikt en niet als pyjama. Super dat ik iemand heb kunnen overhalen om naar een van mijn favo-films te kijken! Dankjewel Olivia.

   1. Ja, hahaha. Ik ging toen de winkel opzoeken, en het bleek dus een lingerie en pyjama winkel te zijn. Maar nog steeds, I don’t care ^_~

   1. Tss een pinguïn en panda zitten niet eens op dezelfde mediaan, behalve misschien in een dierentuin =]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s