Beauty

KIKO Infinity Eyeshadow 293 Starry Black

KIKO infinite yeshadow 293 (7)
Het merk KIKO was nog een groot geheim voor mij. Toen ik uiteindelijk er iets van in huis haalde, lag het er steeds als een ongeopend pakje waar je de strik van af wilt scheuren. In de grote KIKO winkel met meer dan 96 Infinity eyeshadows was er een oogschaduw waar mijn ogen steeds op waren vastgelijmd. In totaal ben ik vijf keer terugkomen. Vier keer nog vol met twijfels en de vijfde keer met standvastigheid. Het nummer 293 zegt niet veel, maar de naam Starry Black zeker alvast wel.
KIKO infinite yeshadow 293 (2)KIKO infinite yeshadow 293 (3)
“Pure, shiny color. Various long-lasting finishes. Perfect hold and easy blending for eye make-up which is always flawless. The infinite high-coverage shades create a look to match every occasion. The color tone is even for an intense and seductive whether you choose full definition or a blended effect. For a blendable effect with greater depth, apply eyeshadow with a dry applicator. For even richer and bolder color, apply with a moistened applicator.”
KIKO infinite yeshadow 293 (6)
De oogschaduw koop je met zijn eigen pantser en al. Een stevig kartonnen doosje open futselen om later een troebel inflexibel plastic lid van de pan te halen. Als het je nog lukt om 2g KIKO oogschaduw te breken, dan is er nog een laatste redding voor jou. Een KIKO Clics palletje erbij kopen met 1, 3, 4, 9 of 24 compartimenten en magnetische sluiting. Maar hierna kan niemand je meer helpen.
KIKO infinite yeshadow 293 (1)
De oogschaduw is oftalmologisch getest, wat in mensentaal wordt vertaald naar: ook te gebruiken voor de gevoelige ogen. Daarnaast is hij hypoallergeen, zodat er een minimale risico op allergische reacties bestaan en parabenen vrij.
KIKO infinite yeshadow 293 (4)
KIKO infinite yeshadow 293 (10)
Is Starry Black geen plaatje! Droog heeft het een houtskoolachtige zwarte kleur met blauwe en zilveren microglitters, maar nat aangebracht zorgt voor een groots en prachtig verschil. De shimmers lijken nog glanzender, de oogschaduw nog intenser en het zwart lijkt gewoon beter aan elkaar te hangen (zo heb ik hem het liefst). Hij voelt trouwens silky zacht en brengt makkelijk aan. De kosmos is er niets bij.
KIKO infinite yeshadow 293 (5)
Het perfecte feestelijk en toch elegante donkere oogschaduw. De kleur hangt ietsje af van de belichting. Zo kan hij onder spotlights er donkerblauwer uitzien en nog glanzender. Al bij al komt deze zeker op mijn ogen terecht tijdens de feestdagen. Hij blijft trouwens ook een lange tijd zitten en dat is niet vaak bij mijn oogleden. Het enige probleem dat ik met de KIKO oogschaduws heb, is dat ze niet overal te koop zijn. Zo heb ik geen idee waar je ze kan kopen behalve in het buitenland (of online) dit geldt ook voor Nederland. Onthoud: als je op reis gaat, zoek de lokale KIKO winkel en koop er het grootste palet en prop hem helemaal vol.
KIKO infinite yeshadow 293 (9)De KIKO Infinity Eyeshadow 293 Starry Black is te koop bij KIKO voor 4,90 euro.

Heb jij al een feestlook in gedachten?

Advertenties

20 gedachten over “KIKO Infinity Eyeshadow 293 Starry Black

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s