Food

Wat te snacken op Halloween

Halloween snacks3
Halloween films wekken vaak niet de eetlust op vanwege alle bloed en goor, maar snacks moeten er toch zijn. Om in de stemming te komen en om je aandacht af te leiden bij een heel eng gedeelte. Voor Halloween ben ik op zoek gegaan naar eng uitziend en thema gebonden snacks. De volgende producten voldeden aan deze criteria.
Halloween snacks5
Sinds een aantal maanden zit er in het assortiment van BN chocoladekoekjes in de vorm van piratenfiguren. Als je met een dichtgeknepen oog kijkt, zien de figuren er uit als gewonde burgers. Deze in een schaal en met veel verbeelding is het mensensoep.

Chips in de vorm van spookjes. Schattige spoken weliswaar en de chips smaken net als pombeertjes. Licht en gezout. Binnen een aantal uur was de zak al helemaal leeg.
Halloween snacks6
Snoep mag en kan niet ontbreken op een avond als Halloween. Snoep dat eruit ziet als muizen, vampiertanden en, als ik het had gevonden, wormen.

Andere koekjes waar je best eng mee kunt wezen, zijn Nic Nac’s. Mijn eerste idee was om de letters zo te schikken zodat er een compleet Ouija bord tevoorschijn kwam, uiteindelijk heb ik verkozen om een angstaanjagende zin te construeren.
Halloween snacks8
Een gezonder en trouwens het enige alternatief voor al het voorgaande zijn sinaasappels. Seizoensgebonden fruit typisch voor de herfst. Het lijken net mini-pompoenen, maar dan met een ander schil, vorm en al dat andere. Met een scherp mesje heb ik er drie net zo behandeld als pompoenen door enkel tot de witte laag weg te snijden.Halloween snacks7
Ter aanvulling heb ik er ook spekjes, rode veters, chewy fruit bijgehaald.
Halloween snacks4

Wat is jouw lievelings-snack?

Advertenties

12 gedachten over “Wat te snacken op Halloween

  1. oke kwijl xdxd en weet je dat spookjes echt al heel lang bestaat (was vroeger toen ik klein was echt favorite chips dus das beke nostalgie 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s