Beauty

Halloween spider nails

Over precies zeven dagen valt Halloween. Om dat te vieren heb ik een heuse Halloween-week gepland. Enerzijds omdat het nou eenmaal een feestdag is en anderzijds is dit een geweldig excuus om even anders te doen.
Spider nails1
Arachnofobie is de benaming die men gebruikt om een hartgrondige angst voor spinnen uit te drukken. Nu heb ik geen last hiervan, maar ze mogen van mij best in een ander huis gaan spelen. Dan heb je nog dat ene weetje over de mens die minstens een spin op eet, yuk.
Spider nails

Zwarte spinnenwebben met hun bewoners. Niet een maar twee keer. Een spin roept natuurlijk de rest van zijn familie als hij ergens een goed plekje heeft gevonden. Kijk maar eens op je eigen zolder, in de kelder en garage.
Spider nails2
Het is enkel een witte en een zwarte nagellak die je nodigt hebt. Deze nagels waren de perfecte kans om nog eens de 2B witte nagellak en zwarte nailstriper te proberen. Over de 2B lipsticks ben ik te spreken, maar hun nagellakassortiment toch iets minder. Het heeft vier lagen gekost om deze witte dekking te krijgen en zo snel droogde het ook nou ook niet. De striper begon na een tijdje erg stroperig te smeren, wat voor een minder nauwkeurig resultaat zorgde.
Als extraatje maakte ik nog de volgende nagels. Wie The Shining heeft gezien weet wat ik hiermee bedoel.
Redrum nails

Hoe sta jij tegenover spinnen?

Advertenties

16 gedachten over “Halloween spider nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s