Beauty

New glasses in

New glasses2
Je ziet het goed en wel. Sinds een paar dagen draag ik een bril. Tjah te weinig wortels gegeten in de voorbije jaren, waardoor mijn vertezicht is afgenomen. Handig genoeg dus geen complicaties met boeken lezen of make-up aanbrengen. Daarnaast is het ook een Asian-ding. Als ik zo even naga, ken ik eigenlijk weinig Aziaten die geen bril dragen. Gelukkig laat een bril mij 50 IQ punten slimmer uitzien, toch.
New glasses4
Mijn bril komt bij de Pearl vandaan. Het is een typische stereotype zwarte rechthoekige van stevig plastic, althans dat hoop ik. Mijn persoonlijke touch kun je terugvinden in de helgroene binnenkant. De theorie hierachter is dat je gezicht dan toch enigszins er lichter uitziet dan met een compleet zwart montuur. De glazen zijn simpele normale. Geen ontspiegeling of streepvrije. Aangezien ik hem enkel ga gebruiken om ver te kijken, vond ik niet echt nodig om er big bucks voor neer te leggen.
New glasses3
Om eerlijk te zijn ondervond ik soms al moeilijkheden met mijn zicht tijdens mijn zesde middelbaar, maar het viel mee doordat de klaslokalen kleiner waren. Aangezien ik nu vaker mijn tijd spendeer in grote auditoriums voor honderd man kan het bord mijlen ver van mij afstaan. Daarnaast word er ook regelmatig gebruik gemaakt van powerpoints met een heel boekwerk op elke slide.
New glasses
De eerste keer dat ik mijn bril droeg in een auditorium, wauw wat een verschil! Alles was kleurrijker en veel scherper. Wazige vormen bleken in werkelijkheid fijne letters en cijfers te zijn. Het is wel nog wennen aan het feit dat er iets op je neus steunt en na een halfuur krijg ik ook lichtjes last van duizeligheid.
New glasses1

Mijn grootste probleem is dat de glazen beslaan,ย iemand hier een tip voor?

Draag jij een bril of lenzen?

Advertenties

32 gedachten over “New glasses in

 1. Hij staat je mooi je bril! Leuk ook dat je die foto erbij zet van zonder bril en met bril. leuk gedaan! Ik heb geen idee hoe je dat trouwens tegen moet gaan het beslaan..

 2. Wat een leuke bril, hij staat je erg goed ๐Ÿ˜€
  Ik draag zelf ook een bril (al zo’n…. 17 jaar?) maar volgens mij is er niks tegen het beslaan van een bril :c

 3. Leuke bril en staat je goed.
  Zelf draag ik ook een bril voor in de verte en ik moet deze de hele dag dragen. Heb deze nu inmiddels iets meer dan twee jaar. Ik weet eigenlijk niet of er wel iets tegen het beslaan van je bril te doen is.

 4. Oh wauw, ik vind de bril je echt super staan! Heel mooi. Je lijkt op die bovenste foto een beetje op Judy van Itsjudyslife (YouTube-er) Prachtig ^^ En wat betreft de beslagen glazen: Let me know when you’ve cracked the code XD

 5. Toevallig ben ik vorige week naar de opticien geweest om mn eerste bril te bestellen. Ik heb nog geen ervaring, maar vanaf eind deze week hoop ik ook weer helemaal helder te kijken ๐Ÿ˜‰

 6. Prettyyyyyyy! Hij staat je echt leuk. Het lijkt alsof je ogen wat groter naar voren komen. Ik heb ook een bril, maar draag hem alleen tijdens de les of soms op andere gelegenheden. Helaas is er niks tegen het beslaan denk ik :c Wat betreft de selfie: we waren in Londen en m’n muts werd toen gestolen (waarschijnlijk van m’n hoofd afgevallen en toen heeft iemand hem wel hรฉรฉl snel gepakt D: ) dus ik was heel erg verdrietig. Ik heb toen geen selfie genomen, maar een vriendin van me had wel een foto van me gemaakt. ze is alleen heel sloom met foto’s opsturen -.-

 7. Die bril staat je leuk.. Ik heb er ook 1 al draag ik meer mijn lenzen.
  Ik denk niet dat er echt iets bestaat tegen het beslaan. Als ik die van mij op zet beslaan ze soms ook maar dat is als ik van een koude naar een warme plaats ga, misschien is dat bij jou ook zo?

 8. de bil staat u echt wel ๐Ÿ™‚ goeie keuze van monteur en eehm dat je glazen bedampen jep daar kunt ge niet heel veel aandoen, gwn je bril ffe afzetten dan zie je er teminste niet belachelijk uit met de bedampte bril xdxd

 9. hahaha, brillen beslaan is zo irritant voor wanneer je noodles gaat eten xD. De bril staat je echt heel erg leuk! Gelukkig heb je geen problemen met make-up aanbrengen, ik heb dat wel dan moet ik heel dichtbij de spiegel staan :’D.

 10. die bril staat je echt super leuk! je lijkt meteen een stuk (tja geen idee het te beschrijven) ouder? volwassener? iets in die richting teminste haha!

 11. Ik draag ook vaak nu een bril, omdat ik mijn lenzen even niet kan verdragen. En persoonlijk vind ik wel dan een bril soms je hele look kan afmaken. ๐Ÿ™‚ Maar nu even over jouw nieuwe bril, ik vind deze erg mooi & je staat er ook goed mee! Je hebt echt een goede keuze gemaakt! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s