Beauty

Alverde Quattro Chocolate oogschaduwpalet

Alverde 37 Chocolate oogschaduwpalet
Een budget natuurlijk cosmeticamerk dat biologische producten gebruikt, ik heb het over het merk Alverde. Mijn nieuwsgierigheid naar deze soort producten was er al een hele tijd. Vaak is er wel een groter prijsje dat daarbij komt te kijken. Gelukkig vond ik in Duitsland Alverde in de DM schap liggen, waardoor ik een quattro oogschaduwpalet kon meenemen om mee te experimenteren.
Alverde 37 Chocolate oogschaduwpalet1
De quattro palets van Alverde zijn er in vier varianten en geschikt voor veganisten. Degene in mijn bezit is de 37 Chocolate. De palets zien er zowel goedkoop als natuurlijk uit vanwege het plastic en groene onderkant. Je krijgt er een kleine applicator bij met aan elke kant een verschillend gevormd sponsje. De meest bekende ronde vorm en een smallere, geschikt om een lijn boven je ogen mee te maken. De applicator vind ik niet optimaal werken, het lijkt slecht goed de kleur te verdelen. Ik verkies dus eigenlijk altijd een kwast of mijn vingers.

Ingrediënten: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Essential Oils)**, Lauroyl Lysine, Silica, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Bisabolol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tourmaline, Tocopheryl Acetate, Olea Europea (Olive) Fruit Oil*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Maltodextrin, Tin Oxide, CI 77891, [+/- CI 77742, CI 77492, CI 77491, CI 77007, CI 77288, CI 77499, CI 75470 (Carmin)]
Alverde 37 Chocolate oogschaduwpalet2
Alverde 37 Chocolate oogschaduwpalet3
Chocolate biedt je een fris nude kleurtje, een licht beige, een bruine kopertint met fijne gouden glinsters en een matte chocoladebruine kleur. De oogschaduws hebben die satin-feel en voelen zacht aan.
Alverde Chocolate
Het palet heb ik al talloze keren gebruikt. Het is dan ook eentje die je in diverse looks kan verwerken. Apart kun je ze zeker ook gebruiken maar samen creëer je er een subtiele natuurlijk ogende smokey look mee. Het nude is een plezier om onder je wenkbrauwen of over het gehele ooglid aan te brengen en de donkere bruintinten werken zo goed. Vol van kleur en makkelijk om mee te werken. De beige tint ligt dicht bij mijn eigen huidskleur wat ervoor zorgt dat mijn huid er meer effen uit gaat zien.
Alverde chocolate1
Ik ben erg tevreden met het pallet en zou er best meer van willen testten. Het enige minpuntje dat ik heb ontdekt is dat mijn ogen soms reageren op de oogschaduw. Waarschijnlijk komt dit door het parfum dat erin verwerkt zit.
Alverde Chocolate2
Het Alverde Quattro Chocolate oogschaduwpalet is te koop bij de DM voor 3,95 euro.

Bezit jij natuurlijke make-up producten?

Advertenties

12 gedachten over “Alverde Quattro Chocolate oogschaduwpalet

  1. Ik vind het een goed initiatief dat er een budget beauty natuurmerk bestaat. Ze zouden het hier heen moeten halen. PS vind trouwens dat je een prachtige look gemaakt hebt, die goed bij je past.

    Liefs,

    Maria

  2. Prachtige ooglook! Ik houd wel van dit soort looks: lekker natuurlijk en everyday bruikbaar. En oohh wat is dit product lekker budgetproof! Dat is wat we graag zien toch? 😉 Het ziet er ook redelijk goed uit. De pigmentatie lijkt mij prima. Ik denk dat het niet op kan tegen de (veel duurdere) Naked palette, maar dat is helemaal niet erg voor zo’n prijs! Wel erg jammer van de parfum, want daar kunnen gevoelige ogen zoals de mijne heel slecht tegen 😦 Ik kende dit merk nog niet dus voor mij is dit geheel nieuw. Duidelijke review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s