Beauty·Food

Opgemaakt juli+augustus+september

Na drie maanden (juli, augustus, september) is er weer een opgemaakt filmpje.
Het is niet veel, toch kan ik haast enkel goeds meedelen.

L´oreal Paris Perfect clean reinigingsgel
Garnier Body herstellende bodymillk micro-esdoornsap
Dermolin dagcreme voor de overgevoelige en allergische huid
Garnier Fructis Fortifying shampoo Nutri-repair
Dior Hydra life pro-youth sorbet creme
Body& earth elements coconut lime shower gel
Signal Integral8 interdental
Lousiana hot sauce
DM Gruner Tee Chun Mee
Euroshopper English breakfast tea

Wat is het duurste product in jouw make-up/huidverzorging?

Advertenties

16 gedachten over “Opgemaakt juli+augustus+september

  1. Oh ik was al lange tijd benieuwd naar de L´oreal Paris Perfect clean reinigingsgel! Mijn reinigingsgel is bijna op dus ik ga deze proberen! 😀 Heb je nou alles in één keer verteld zonder te knippen?! Harstikke knap :O Mijn duurste product.. Aaahhmmm Sigma Brushes (als dat telt).

    1. Uhh, helaas niet, Maar ik heb wel 80 procent minder in geknipt en leuk dat je dat merkt =] Als ik niet zou knippen, man dat zou (nog) embarrassing-er zijn.

  2. Leuke video weer! Ik moest wel lachen om het dior-stukje hahah, zo droog: ‘Ja…’. :p Mijn duurste product.. qua make-up mijn naked palette en qua huidverzorging zal het wel iets van the body shop of van lush zijn, ik geef daar niet belachelijk veel aan uit.

  3. Euroschopper is gewoon Basis geworden en ontbijtthee is meestal English breakfastblend en die is van nature gewoon wat sterker, hoeft niet aan het merk of de prijs te liggen. Wil je milder zou ik Ceylon nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s