Beauty

Maybelline Instant Age Rewind concealer

Maybelline Anti-age
De laatste tijd ben ik van dit product gaan houden, je zou haast kunnen zeggen dat ik er niet meer zonder kan. En waar spreek ik over? De  Maybelline Instant Age Rewind Dark Circle Eraser Concealer. In het Duits vertaald naar Maybelline instant anti-age effekt concealer, volgens de Belgische Maybelline Instant Age Rewind Eye Concealer en in Nederland te vinden onder de naam Maybelline instant anti-age the Eraser Eye, confusing right. Het is via Thekatizzzle dat ik achter deze schoonheid kwam en daar ben ik zo blij om!
Maybelline Anti-age1
Ik heb hem binnengehaald in de kleur 01 light. Het bevat 6,8 ml concealer. Verder staat er dat het zal helpen je donkere ringen der moeheid te bestrijden met als wapens goijbessen en haloxyl.
Goijbessen vertragen het verouderingsproces van de huid, helpen bij het vernieuwen van de huidcellen en geven het een gezonde glow.
Haloxyl heeft de kunde om gekleurde bloedpigmenten te absorberen en elimineren, deze zijn de veroorzakers van donkere cirkels. Het heeft daarnaast ook een anti-irritatie effect en kan de de huid verstevigen.
Maybelline Anti-age2
De applicator is een dome-vormig pluizenbolletje gemaakt van korte zachte microvezels. Niet geheel hygiënisch, maar aangezien ’s ochtends mijn gezicht toch vers gewassen is, komen er niet veel bacteriën op. Het product komt eruit via een draaisysteem. Het is te vergelijken met het applicatiesysteem van de Catrice Re-touch relightning pen, maar deze werkt duizendmaal efficiënter. Het product komt er gelijkmatig uit en je hoeft je geen workout te draaien om er product uit te krijgen (lichte overdrijving).
Maybelline Anti-age3
De ingrediënten die vaak terugkomen in de lijst zijn varianten van dimethicone. Het goedje dat het vochtverlies van de huid vertraagt en beschermt tegen slechte stoffen van de buitenlucht.
Maybelline Ant-age concealer
Het kleurtje 01 light is lichter dan mijn huidskleur, toch deert dat niet omdat hij precies licht genoeg is om er extra wakker uit te zien. Het heeft een gele ondertoon wat goed compenseert voor die blauwe kringen.

Maybelline instant anti-age effekt concealer
Zonder-Met

Het aanbrengen kan stippelend met de dome of met een veeg-beweging. Om het mooist mogelijke resultaat te krijgen, moet je als laatste stap nog even met je ringvingers het product  goed inwerken. De concealer heeft een prima dekking en blijft niet semi-vloeibaar, maar verandert in zijn iets poederige vorm waardoor er geen kans is dat het je lijntjes benadrukt. De finish zit tussen mat en glimmend in, een gezonde glow eigenlijk.
Het anti-aging gedeelte heb ik niet in grote mate ondervonden, maar ik heb wel het idee dat het erop verbeterd. Aangezien mijn donkere cirkels niet zijn verergerd, terwijl mijn slaaptijd wel is verkort.

Ik ben heel positief over deze concealer omdat het voor mij gewoon erg goed werkt. Geen vieze vingers, makkelijk en snel te gebruiken of mee te nemen en een mooi lasting resultaat.
Maybelline instant anti-age effekt concealer1
De Maybelline Instant Age Rewind Concealer heeft mij 9,65 euro gekost.

Advertenties

33 gedachten over “Maybelline Instant Age Rewind concealer

  1. Ik had er laatst naar gekeken alleen door de licht in de winkel wist ik niet zo goed welke kleur ik moest gaan halen :’). -1+1 actie van maybelline en ik had een mascara nodig-
    Maar hij klinkt erg goed n_n

  2. Ik moet zeggen dat een goede concealer vinden altijd lastig is. Heb er al meerdere geprobeerd en het is het telkens net niet. Deze maar eens gaan proberen dan!

  3. ik heb mega kringen en ik heb altijd 3000 lagen concealer nodig T_T jij hebt niets vergeleken bij mij haha! maar hij geeft je wel mooi dat stralend effect 😀

  4. Wauw bij jou staat ie vet goed! Ik heb ‘m ook, maar de kleur is totally off en het blijft niet goed zitten op m’n huid 😦 Trouwens, volgens mij heb jij helemaal geen concealer nodig! Harstikke mooie huid :O

    1. Ik zag het vandaag ook, helemaal verdwenen. Je hebt waarschijnlijk nog de grootste kans in het buitenland (Duitsland, Engeland,..) of online. Erg jammer dat ze hem hebben weggehaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s