Beauty

My Everyday School Makeup Routine

De titel zegt het allemaal al. Mijn make-up routine voor een doordeweekse schooldag. Niet teveel poespas. Geen likje foundation komt eraan te pas en binnen 8 minuten kan ik de deur uit.

Wat is essentieel in jouw look?

Advertenties

25 gedachten over “My Everyday School Makeup Routine

 1. Mascara, zonder dat heb ik geen wimpers (want witblond, voor de rest gebruik ik geen foundation/concealer of shapers e.d., veel te veel werk en ik vind het niet fijn om dat alles op mijn gezicht te hebben. Gebruik wel wat oogschaduw(niet altijd), blush en lipgloss/lippenstift (ook niet altijd) maar dat in rustige kleuren.

 2. Awww je praat zo lief! Volgens mij ben je heel makkelijk om mee om te gaan 🙂 Lekker makkelijke routine, daar houd ik van 😉 Ik doe bijna hetzelfde maar minus de concealer plus de liner (moet ik ook nog steeds een filmpje over opnemen hahaha…)

 3. pretty! en het truitje wat je aan hebt staat ook erg goed ^^ ik moet sowieso altijd eyeliner ophebben… ik heb nog liever eyeliner dan mascara eigenlijk lol

 4. Je bent echt superschattig en je hebt een hele leuke look c: Mag ik vragen of die Instant Age rewind concealer ding van Maybelline goed werkt? Ik wil namelijk ook graag zo’n concealer omdat ik tegenwoordig veel te weinig slaap -_- Kan je die concealer gewoon goed aanbrengen zonder dat je er een poeder nog over moet doen, en blijft ie dan nog goed zitten? C:

  1. Dankjewel Olivia. Het is echt een super handig ding. Blijft goed zitten en doordat het een soort van poederige finish krijgt, begint hij niet te creasen. Ga er binnenkort een concreet artikel van posten. Maar toch ook eerder onder de wol kruipen =]

 5. Wat leuk om te zien!
  Persoonlijk doe ik niet aan gezichtsmake-up, heb het wel eens geprobeerd om bijvoorbeeld BB cream te dragen maar ik vind het ‘verstikkend’ voelen, haha klinkt apart maar ik vind het niet fijn om een laagje op mijn huid te hebben.
  Je dagelijkse look is erg mooi! Lekker snel en mooi basic 😀
  x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s