Beauty

Bourjois So laque Ultra shine Bleu fabuleux

Bourjois Paris So Laque Bleu fabuleux
Fabuleus blauw met Bourjois Paris So Laque Bleu fabuleux. Een uitspraak waar ik het helemaal mee eens ben. Vanwege de korte nagels regel, heb ik nog snel deze lak getest voor jullie.

Bourjois Paris So Laque Bleu fabuleux1

Bleu fabuleux 60 kreeg ik tezamen met Rose imaginaire. Aangezien ze beiden van dezelfde lijn zijn, ga ik even in herhaling vallen.

Het zandlopervormig glazen flesje geeft je 10 ml lak. Je moet nog steeds onthouden om de overtollige lak van je kwastje te vegen voor de nodige twee laagjes. Anders leg je het er te dik bovenop. Over de droogtijd ben ik trouwens zeer te spreken.
Een intense blauwe kleur dat er anders uit kan zien naargelang het licht. In zacht licht lijkt het een paarsblauw, maar zodra je in direct zonlicht terecht komt popt de kleur helemaal van je nagels. De ultra glans zorgt voor een schitterende finish.

Het enige minpuntje dat ik heb ondervonden, was de belofte van zeven dagen. Rose Imaginaire hield het minstens drie dagen chiploos vol, terwijl Bleu fabuleux al na een dag zwakte vertoonde. Toch ben ik er van overtuigd dat hij in combinatie met een base-en topcoat een veel langere levensduur krijgt.

Bourjois Paris So Laque Bleu fabuleux2
De Bourjois So laque Ultra shine kosten €8,50 per stuk.

Bezit jij een blauwe nagellak?

Advertenties

28 gedachten over “Bourjois So laque Ultra shine Bleu fabuleux

  1. Oh my god, wat een schitterende en vooral heldere kleur! Ik vond de nagellakken van Bourjois echt goddelijk lakken, so smooth. Jammer dat hij er al zo snel afgaat maar hey, he is damn pretty!

  2. Wat een mooi kleurtje blauw! Ik bezit wel een aantal blauwe nagellakken, want vind het toch wel een erg leuke kleur voor op de nagels. Op dit moment draag ik ook een donkerblauwe kleur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s