Beauty

LOTD: Trace of Burgundy

LOTD Burgundy1
Op een gewone doordeweekse zaterdag lonkte burgundy naar mij. Niet Ron Burgundy of Pokemon Burgundy wel te verstaan, maar de kleur. Het is niet meteen een van de bekendste kleuren, terwijl het toch echt een beauty kan zijn.
LOTD Burgundy4
Maybelline Color Tattoo Infinite white gebruiken als basis geeft je oogschaduw echt iets extra. I love it! De shimmer schijnt nog door het burgundy en wit uit het W7 eyeshadowpalet heen. Het burgundy heb ik zowel boven als onder het oog aangebracht, terwijl je het wit kunt terugvinden aan de binnenkant en onder de wenkbrauw. Het is een situatie van shimmer op shimmer.
LOTD Burgundy
Verder is er onder het oog ook het glitterend bruin uit het Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate. Ik weet het. Verrassend dat ik hiervoor bruin in plaats van zwart heb gebruikt. Met een zwier maakte ik een wing met de Essence liquid ink eyeliner waterproof en met de Maxfactor 2000 Calorie waterproof werden de wimpers verlengd.
LOTD Burgundy5
Dan hadden we nog kale lippen. De meest geschikte lipstick voor dit werk was zonder enige twijfel Maybelline Colorsensationel 822 Rose pearl. Vanwege de weerkaatsende shimmer waarmee het bezaaid is, paste het perfect in het thema. Een petit peu de MAXblush 032 Rosewood en Catrice Re-touch Light-reflecting concealer 020 Light beige waar het broodnodig was.
LOTD Burgundy3

Wat voor leuks is jou vandaag overkomen?

Advertenties

31 gedachten over “LOTD: Trace of Burgundy

    1. Ah wat balen dat het dan nog niet meteen perfect zit. Hetgene wat ik nog heb gedaan was van die eyeliner YTvideos kijken, maar verder weet ik het ook niet. Misschien ben je wel steengoed in een andere soort wing maken (daar zijn er tientallen verschillende van).

  1. Wauw heel mooi gedaan 😀 Erg goed geblend tot één geheel ^^ De kleuren staan je heel goed; een hele zachte look ^^ En die liner heb je echt prachtig aangebracht. Mooi met zo’n subtiele wing 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s