Beauty

Communitychannel en ik

Tegen nu weten jullie toch wel over mijn voorliefde voor het YouTube kanaal Communitychannel. Natalie Tran maakt haast uitsluitend filmpjes met enkel zij erin en dat vaak maal twee, drie of vier. Haar humor bestaande uit zelfspot en zaken uit het dagelijkse leven laat me telkens weer lachen (mijn soort humor). Helemaal als het over een herkenbare situatie gaat en geloof het of niet, maar dat zijn er best veel.
Een goed voorbeeld hiervan is het volgende filmpje.


Vanzelfsprekend ben ik altijd degene die blijft staan aan de kant van de weg. Vaak aarzel ik even voordat ik de straat oversteek. Het liefste ga ik tezamen met een andere persoon naar de overkant. In elk geval is er dan een persoon tussen jou en het voertuig.


Schuldig. Anders moet je op zoek gaan naar een liniaal of meetlint terwijl je armen hebt. Het is niet honderd procent correct, maar een ruwe schatting en daar gaan we Β voor.


Hier kan ik me ook erg aan storen. Je moet heus niet alles uit je handen laten vallen en uiterst geconcentreerd luisteren als ik praat, zo interessant is het waarschijnlijk toch niet. Maar verdeelde aandacht tussen een persoon en een apparaat (want dat is het nog steeds, geen levend wezen). Dat zet je toch aan het denken.


Iedereen begrijpt deze toch meteen. Waar moet je dan naar kijken, je kan moeilijk blijven staren of er commentaar op geven.


Hoe kun je heerlijk eten laten staan. Het staat voor je neus, daar recht voor je. Buikgevoel boven etiquette, bijna altijd.

Met welk programma kun jij heerlijk lachen?

Advertenties

11 gedachten over “Communitychannel en ik

  1. Deze channel kende ik nog niet, maar oh wat heb ik om deze filmpjes gelachen! Kom op, die measuring tape, wie heeft dat nog nooit gedaan? πŸ˜› En Who’s texting? So true.. -___- Ik kan heerlijk lachen met NigaHiga van YouTube. Op TV vind ik The Big Bang Theory echt geweldig! πŸ˜€

  2. hmm ik ben zo de person da de straat oversteekt enn dan kei hard begint te lache als gij da ni doet xdxd ma vriende hebbe wel al theorie: als D. de straat oversteekt volg dan en dan wordt je niet overrede xdxd to nu toe werkt et nog ;p gsme kan voor mij wel ma zo 1Γ 2keer in conversatie+ altijd zegge van sorry momentje (anders gekf kredelijk bote comentaar) xdxd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s