Food

Machtige muffins en hartveroverende vormpjes

Machtige muffins en hartveroverende vormpjes
Er kan haast een bakshow worden gevuld met de hoeveelheid gebak dat hier de keuken komt uitgerold (bakshow niet Pak-Choi). Taart, cake, koekjes en andere. Het is dat ik tegenwoordig twee keer zo ver moet fietsen, want ander was ik nu al twee keer zo breed. Om er nog wat meer variëteit in te brengen, zijn de volgende drie voorwerpen uitstekend.
Machtige muffins en hartveroverende vormpjes2
Cute cookie animals (1)
Bij de Zeeman zag ik ze liggen in al hun schattige glorie. Hoe kun je hier nee tegen zeggen. Je koekjes krijgen hierdoor gelijk een cuteness factor van 100%. Met de vormpjes moet je leren werken. Aangezien alle details die je ziet ook worden uitgedrukt, zitten er wat kleine hoekjes en stukjes binnenin de vorm. De truc is om niet helemaal door te drukken en met gelijke kracht het vormpje op te pakken.

Machtige muffins en hartveroverende vormpjes3

100 muffinrecepten! Als je elke week een recept maakt uit het boek, ben je na anderhalf jaar nog aan het bakken. Je hebt allerlei recepten van hartig naar zoet, van fruit tot noten en zelfs vis en vlees. Twee van de 100 heb ik al gemaakt en Yumm. Ik vond hem trouwens in de foodsection van het Boekenvoordeel.

Machtige muffins en hartveroverende vormpjes1Ik droomde nog steeds over de perfecte gigantisch muffin bakken a la Starbucks en nu heb ik geweldig grote muffinvormen gevonden in de Chronostock, die gewoon echt ongelooflijk groot zijn. Ze hebben een diameter van 9,5 centimeter en kunnen je muffins geven die 350 gram of meer wegen. Hier kan enkel gesproken worden over een serieuze maaltijd-muffin of een mini-cake.Muffins

Ben jij een muffin of taart persoon?

Advertenties

20 gedachten over “Machtige muffins en hartveroverende vormpjes

  1. Oh.My.Gosh. Die cookie cutters! Want. Serieus XD Vooral dat olifantje en het hondje.. Ik zou de koekjes niet kunnen opeten. Plastificeren en naast m’n bed leggen als het kon.. 😉

  2. Oooh die koekjesvormpjes zijn zo leuk! ❤ De siliconen muffin vormpjes heb ik ook, echt heel handig zijn die! De papieren vormpjes lopen bij mij altijd uit. Mocht je die nog in huis hebben, dan kan je die papieren bakjes ín de siliconen bakjes doen. Dan lopen ze niet meer uit 🙂

  3. Ik krijg door dit te zien en te lezen spontaan zin om te gaan bakken! 🙂 En inderdaad ik zou die schattige vormpjes ook niet bij de zeeman laten staan. Ze zijn gewoon echt super! 🙂

  4. Ah die vormpjes voor de koekjes zijn zo schattig! Het boekje met allemaal verschillende muffin recepten vind ik ook wel erg leuk. Ik vind zowel muffins als taart heel erg lekker, maar als ik kan kiezen ga ik sneller voor taart.

  5. Oehh lekker! Ik vind zowel muffin als taart op zijn tijd wel lekker. Moet zeggen dat ik beide niet zo heel vaak eet, omdat ik niet zo’n hele erge zoetekauw ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s