Fashion

Outfit: If you can find the time

Outfit If you can find the time

De laatste paar dagen ondervind ik dat mijn leven wordt gerund door de klok. Ik bedoel dat ik constant de tijd in het oog moet houden. Momenten zonder horloge zijn schaars en op mijn vingers te tellen. Het is niet meer, ik rol uit mijn bed wanneer ik wil zoals in de vakantie. Nee er moet een bepaald uurschema worden gevolgd.

Om zeven uur opstaan, binnen een kwartier klaarstaan en de deur uit, maximaal een halfuur fietsen, les, pauze, les, pauze, weer les en hop terug op de fiets, thuis zijn voor het donker en slapen om tien want de volgende dag begint alles weer opnieuw. Het is misschien maar een tiensy beetje overdreven, maar een kern van waarheid is er zeker.

Outfit If you can find the time1Jurk C&A|Blouse Forever 21|Ketting Kruidvat|Schoenen Primark

Outfit If you can find the time2
Over mijn witte jurk, want dat is het in feite, gooide ik een semi-doorzichtige blouse. Zo behoud je de lichtheid van de outfit en heb je een extra laagje tegen de kou. Trouwens, ik vind zelf dat de poses iets minder awkward zijn of ligt dat aan mij?
Outfit If you can find the time3

Hoe laat sta jij op?

Advertenties

38 gedachten over “Outfit: If you can find the time

  1. Hele leuke outfit! De ketting vind ik ook heel erg mooi met het klokje eraan. Ik stond eerder altijd om half 6 a 6 uur op, maar nu ik thuiszit is dat wel iets later geworden.

  2. mooie foto’s met die groene achtergrond ๐Ÿ™‚ ook een leuke outfit!
    ik sta doordeweeks tussen 5.50-6.10 op en in het weekend vaak tussen 7-8 omdat ik in het ‘vroege’ ritme zit

  3. leuke outfit! mijn wekker gaat meestal om 6 uur al, in het weekend verschilt dit heel erg, soms al 9 uur en soms pas om 12 uur.

  4. Die ketting is leuk zeg! Wat ben jij snel de deur uit, dat lukt mij echt niet. Ik sta iets voor zeven op, dan heb ik anderhalf uur voor ik de deur uit moet, wat heel fijn is. Rustig bloggen, ontbijten en dan op naar werk. ๐Ÿ™‚

  5. Ik heb ook zo een periode gehad. Vreselijk echt. Ik werd er zelfs een beetje depri van… Als ik nergens moet zijn, dan sta ik tussen 7:30 en 9u ongeveer op. En voor mijn werk (eindelijk wat gevonden, woohoo!) om 6:20.

  6. Ohh meid, ik ben je teammate als het gaat om “leven gerund door de klok”. Heb je alweer zin in vakantie? Ik wel.
    Anyways, hele leuke outfit! Ik vind je poses niet awkward op deze foto ๐Ÿ˜€ Outfit foto’s vind ik zelf heel moeilijk om goed en mooi te krijgen, dus thumbs up voor je foto’s ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s