Fashion

3 leuke herfsttrends

Negen van de tien keer loop ik radeloos achter op trends. Blijkbaar zijn er zelfs nu al trends gespot voor de lente van 2014. Maar we lopen voorruit op de zaken. Ellen informeerde me over de laatste drie grote trends die je waarschijnlijk deze herfst zal terugvinden.

In een seizoen vol met regen, kou en harde wind is het heerlijk om onszelf te troosten met mooie dingen. Misschien dat de mode wereld daarom wel besloten heeft om de nieuwe collecties in de herfst te laten uitkomen. Elke herfst worden de trends voor het aankomende jaar bepaald. Inmiddels is de rust in fashionland weer teruggekeerd en is nu de beurt aan ons, om de trends van de catwalk naar het straatbeeld te brengen. Ter inspiratie geef ik je hier voorbeelden van drie leuke trends voor dit seizoen.

Fancy Trenchcoats

Een trenchcoat is een klassieke jas, zeker als je kijkt naar de jassen van Samsoe & Samsoe. Als eenmaal een mooie trenchcoat hebt, dan kun je daar jaren mee doen, want ze blijven altijd stijlvol. Dit seizoen is het moment om een mooie trenchcoat te scoren. In de shop van Bulls & Birds kun je veel jassen vinden die helemaal aansluiten op de trends van dit seizoen, maar die je over een paar jaar nog steeds kunt dragen.

Metal stijl

Een opvallende trend deze herfst is de metal look. Dan gaat het natuurlijk niet over de heavy metal rockstijl, maar kleding met een metalen look. Bijvoorbeeld jassen van goud of een opvallend zilveren trui. Vooral op de catwalk viel deze stijl op, het is de vraag of het ook gewoon op straat te zien zal zijn. Soms zijn trends leuker op de catwalk dan in het echt.

Nice and blooming

In de zomer waren printjes al helemaal hot. Je kon werkelijk elk kledingstuk met een printje krijgen. Vooral bloemenprints en dierenhuiden waren hot. Ook nu kun je nog steeds veel printjes krijgen en blijven de bloemen en dierenprintjes de trend.

Heb jij al nieuwe items uit een herfst collectie in je kast hangen?

Bron foto’s: Pinterest

Advertenties

14 gedachten over “3 leuke herfsttrends

  1. Trenchcoat? Yes please.Ik vind die práchtig 😀 Metal stijl en blooming is niet echt mijn ding. But then again, ik ben ook niet echt een fashionable person hahaha..

  2. Leuke trends, vooral de trenchcoats vind ik erg leuk! Ik moet nog steeds heel veel inslaan voor de herfst en winter, gelukkig heb ik wel veel in mijn kast wat voorlopig nog even aankan, ik ben namelijk heel kieskeurig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s