Beauty

Essence longlasting eye pencil Hot chocolate

Essence longlasting eye pencil Hot chocolate
Het was hoog tijd dat ik het onbekende terrein van bruine oogpotloden eens ging betreden. Vreemd maar waar, bruin is nog nooit voor zwart gegaan bij mij. En als we gaan testten, doen we dat eerst budget met Essence en meer specifiek met de longlasting eye pencil Hot chocolate.
Essence longlasting eye pencil Hot chocolate2
Het klinkt wat oud, maar dit zachte oogpotlood glijdt echt als een tierelier. Tegenwoordig vind ik overal slijpers aan mijn oogpotloden vast maar deze maakt een uitzondering. Als je een scherpe punt wilt, zal je helaas ergens anders een klein slijpertje moeten vinden.
Essence longlasting eye pencil Hot chocolate3
Essence longlasting eye pencil Hot chocolate1
Zowel boven als onder heb ik een lijntje Hot chocolate aangebracht. Smudgen gaat trouwens ook maar je moet snel te werk gaan. Het oogpotlood brengt mooi het bruine van mijn ogen naar voren. Misschien niet het slimste om het samen met het Alverde Chocolate pallet te laten zien, maar de bruinkleuren passen perfect bij elkaar. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het voor elkaar is gemaakt. Het oogpotlood is niet voor je waterlijn, want daar verdwijnt die haast meteen. Overal anders blijft hij zo goed als wat zitten. Tot ’s avonds toe zat hij nog netjes. Zelfs na een uur actief bezig zijn, houdt hij het naarstig vol. Voor het kleine prijsje en deze kwaliteit heeft Essence mij helemaal overtuigd.
Essence longlasting eye pencil Hot chocolate

De Essence longlasting eye pencil Hot chocolate is te koop voor 1,59 euro bij de drogisterij.

Advertenties

24 gedachten over “Essence longlasting eye pencil Hot chocolate

  1. Ik vind hem er erg mooi uitzien en zeker voor de prijs. Voor mezelf vind ik vaak bruin mooier staan dan zwart. Ik gebruik ook altijd een bruine mascara.

  2. Staat je leuk! De bruine kleur laat je ogen dieper lijken zonder dat het eruit ziet alsof je make-up hebt gebruikt. Goede review! Wat fijn dat het zo lang blijft zitten. Dat is vaak een probleem met budget-merken. P.S: Ik krijg honger van de naam.. ^^”

    1. Dat was wel echt het enige minpuntje eraan. De Catrice oogpotloden hebben wel een slijpertje die er volgens mij oppassen. En dan heb je er weer een kleurtje bij =]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s