Beauty

Catrice Re-touch light-reflecting concealer

Catrice Re-touch light-reflecting concealer (1)
Eigenlijk zocht ik een highlighter geen concealer, maar een concealer die licht weerkaatst. Potato potAto (jeweetwel). De Catrice Re-touch light-reflecting concealer voldeed aan al mijn eisen voor een highlighter, dus mee met die handel. Het was trouwens niet makkelijk om zo’n glanzend item op camera vast te leggen.
Catrice Re-touch light-reflecting concealer (2)
Ik weet niet precies waarom je een concealer met licht weerkaatsende pigmenten op je oneffenheden zou willen gebruiken. Valt het dan juist niet meer op als de zon erop schijnt?

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, GLYCERIN, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CYCLOHEXASILOXANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, MICA, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, STEAROYL INULIN, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
Catrice Re-touch light-reflecting concealer (5)
De meegenomen kleur is 020 Light Beige, enkel te onderscheiden van de andere kleuren Porcelain en Ivory door de ronde sticker op de spiegelende zilveren plastic pen. Het bevat 1,5 ml. Trouwens, het is niet zomaar een pen maar een draaipen. Voor eerste gebruik moet je zeker een aantal keer draaien voor je iets uit het buisje krijgt. Hierna krijg je er met een drietal draaitjes voldoende uit voor beide ogen. Het goedje verdeelt zich door de flexibele lange witte haren, maar vaak klop ik het nog zachtjes in met mijn ringvingers.
Catrice Re-touch light-reflecting concealer (3)
Hetgene wat langzaam uit de draaipen tevoorschijn komt is romig, trekt een beetje in de lijntjes en geeft een semi-licht dekking. Van het hydraterende aspect merk ik niet veel, maar aan de andere kant droogt het ook niet uit.
Catrice Re-touch light-reflecting concealer

Zonder – Met

Je kon al aan de swatch zien dat de concealer ietsiepietsie naar de rozige kant neigt. Maar ik zou het best een neutrale kleur kunnen noemen. Een aantal dagen heb ik erg weinig slaap gekregen en dat is zeker van mijn gezicht te lezen. De concealer bracht ik aan onder mijn ogen, onder mijn wenkbrauwen, mondhoeken en cupids bow. Welke foto laat een zombie zien en welke het zonnetje in huis, geen moeilijke vraag hè. Het helpt zeker om wakkerder te lijken, ik ben er tevreden mee en voor de prijs moet je hem niet laten liggen.

DeΒ Catrice Re-touch light-reflecting concealer is te koop voor 3,99 euro.

Wat gebruik jij om te verhullen dat je na je bedtijd bent gaan slapen?

Advertenties

22 gedachten over “Catrice Re-touch light-reflecting concealer

  1. Dit was ik dus vergeten te halen hihi! Had er al over gelezen en wou hem gaan halen maar ben hem vergeten! Na de review ga ik hem zeker halen. Hij staat op me lijstje!

  2. je ziet er inderdaad veel wakkerder uit! ik was al benieuwd naar dit product dus ik denk dat ik hem tijdens mijn eerstvolgende kruidvat bezoek ook maar eens in mijn mandje drop!

  3. Geeft een erg mooi effect, je ziet het verschil! Leuke blog heb je, je hebt er weer een volger bij op Bloglovin :D.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s