Fashion

In fashion met Stylight

Enkele jaren geleden kwam ik regelmatige terecht op sites als Lookbook en Tokyofashion om in Aww te staan bij de grote hoeveelheid stijlbewuste mensen er wel rondlopen op aarde. Het werd een soort van verslaving om de dagelijkse dosis mode binnen te krijgen. Uit zelfbescherming stopte ik er ook een hele tijd mee, maar tegenwoordig ben ik weer helemaal hooked. Naast de andere kan ik nu ook Stylight toevoegen.

Via de website of app ben je snel op de hoogte van de laatste looks. Zie je trouwens een gaaf item voorbij komen is de kans groot dat Stylight je kan doorverwijzen naar de webwinkel met hetzelfde of een soort van zelfde item. Het is namelijk naast een online fashion platform ook een webshop met optie wishlist en collage en al. Maar voor mij gaat het vooral om de inspiratie die het biedt. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar een grote vaardigheid met kleren heb ik niet vanzelfsprekend in mijn genenpakket zitten.
Neem nu de volgende fantastische fashionistas te vinden op Stylight!

In fashion Stylight1
Bron: Andysparkles-Fashion Blogger Contest

Winter witte kledingstukken ga je volgens Glamour overal tevoorschijn zien komen. Ik ben nog op zoek naar de perfecte witte trui: V hals, iets langer dan normaal en lekker warm zonder eruit te zien als een ijsbeer. Hopelijk vind ik hem tussen de lawine van wit. De trui hier is het dus helemaal niet, maar het is zeker wel een mooie. Het leukste aan de outfit vind ik de laarzen, pure patriotism.

In fashion Stylight2
Bron: Shadowofstyle-The sweetest taboo

Een vrouwelijke en losse outfit. Volgens Elle mogen polkadots weer te verschijn poppen. Dus deze meid zit al snor. Daarnaast las ik ook nog ergens dat de contrasterende combinatie van rood en zwart helemaal hot wordt. Nog even: kijk naar die heels!

In fashion Stylight
Bron: Odernichtoderdoch-Where the wild flowers grow

Hoeveel lijkt deze fashionblogger op Candice Accola/ The Vampire Diaries’ Caroline Forbes. Ik ben verliefd op haar bloemenprint broek in combinatie met een simpel T-shirt en dan hoge nude pumps! Ze is trouwens ook een fotograaf wat de hele passende omgeving en kleuren bij de foto verklaart.

Kun jij jezelf een volwaardig fashionista noemen?

Advertenties

10 gedachten over “In fashion met Stylight

  1. Ik kijk sinds kort ook vaak op Stylight, erg leuk! Vind het altijd heel inspirerend om te zien wat anderen dragen en bedenk dan hoe het voor mij leuk kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s