Beauty

MAX make up Rosewood pressed powder blush+Rose mineral blush+Venus baked eyeshadow

MAX make upWat is een Action bezoek als je niets meeneemt? Ja dat kan dus niet. Deze keer moest het make-up schap eraan geloven. Uit het rek haalde ik drie producten: de MAX make up Rosewood pressed powder blush, Rose mineral blush en de Venus baked eyeshadow.
MAX make up pressed powder blush Rosewood
Als eerste pakte ik de MAX make up pressed powder blush in de fijne kleur Rosewood. De naam klinkt al even lief als de kleur eruitziet. Een rond dik doosje met een glimmende rand gemaakt van plastic bevat 7 g blush. Goedkope verpakking maar ze hebben in ieder geval geprobeerd om het er wat mooier uit te laten zien.
MAX make up pressed powder blush Rosewood2
Talc staat met stip bovenaan in de lijst. Het is dan ook niet verrassend dat de poeder een talc geurtje met zich meedraagt. Geen storende geur, maar wel een goedkoop luchtje.
MAX make up pressed powder blush Rosewood1
Onder de pan kun je een kleine spiegel en katoenen sponsje vinden. Persoonlijk heb ik liever de spiegel in de bovenkant van het deksel, aangezien dat een stuk handiger werkt. De applicator is zacht en leuk meegenomen, vooral als je onderweg bent. Toch maak ik eerder gebruik van een poederkwast.
MAX make up pressed powder blush Rosewood3
MAX make up pressed powder blush Rosewood4
De zachtroze kleur geeft je wangen een natuurlijk uitziende lieve blush. Alsof je net die knappe jongen uit je straat bent tegen gekomen en hij naar je heeft geknipoogd.
MAX make up Mineral blush Rose
Het volgende product is de MAX make up mineral blush in de kleur rose. Een eenvoudig rechthoekig zwart plastic doosje met doorzichtig deksel herbergt 4,3 g poeder. Onder de blush zit nog een verborgen compartiment met een spiegel en klein ruw ovaal afgesneden kwastje. Ik zeg ruw omdat de haren niet al te zacht aanvoelen. Met het kwastje krijg je ook geen prachtig resultaat. Hij is trouwens vrij breed en neemt veel product op ineens.
MAX make up Mineral blush Rose2 MAX make up Mineral blush Rose1 MAX make up Mineral blush Rose3
De mineral blush zit boordevol pigment. Je moet zuinig te werk gaan, wil je er niet uitzien alsof je je make-up in het donker hebt aangebracht. De felroze kleur heeft een zweem van koelpaars over zich heen, wat het licht ietwat lijkt terug te kaatsen. Bij de mineral blush krijg je minder product, maar hij is wel sterk gepigmenteerd, vrij van talk en voelt minder droog aan dan de pressed powder blush.
MAX make up Baked eyeshadow Venus
Het laatste product van de dag is de MAX make up baked eyeshadow met de naam Venus. De verpakking is in dezelfde trant als het mineral blush doosjes enkel is deze rond en krijg je er een mini sponsapplicator bij.
MAX make up Baked eyeshadow Venus1
Een pallet met vier verschillende kleuren: Zuurstokroze, paars, blauw en bronsgoud. Er zat wat lijm in het midden van het pallet, vraag me niet hoe het daar komt want ik heb werkelijk geen idee. In totaal krijg je 5,5 g oogschaduw, wat omgerekend 1,38 g per kleur is.
MAX make up Baked eyeshadow Venus3MAX make up Baked eyeshadow Venus2

De oogschaduws kunnen op twee manieren aangebracht worden. Droog of nat. Droog zal het resultaat wat soberder zijn en geschikter voor overdag. Volgens mijn gevoel valt op deze manier de kleuren wat flets uit. De oogschaduws blauw, paars en roze voelen droger aan dan het bronsgoud en nemen ook niet net zo goed op. Nat aangebracht is the way to go. De kleuren ogen meteen een stuk sprankelender, feller en frisser. Nat blenden gaat trouwens niet al te geweldig, zeg maar niet. Om het er geblend uit te laten zien breng ik met een droge kwast de oogschaduw droog aan boven de natte en vervaag enkel de droge oogschaduw.

Voor dit artikel heb ik twee looks voor jullie gemaakt.
MAX make up Baked eyeshadow Venus4
MAX make up Baked eyeshadow Venus6Hier komt het bronsgoud en de Rosewood pressed powder blush mooi tot zijn recht.
MAX make up baked eyeshadow Venus4
De tweede look is geïnspireerd op de reclamefoto van ICI PARIS XL. Heel toevallig kwam ik hem tegen in de Metro-krant en het bevatte ruwweg alle kleuren van het oogschaduw palette.
MAX make up baked eyeshadow Venus MAX make up baked eyeshadow Venus3
Alle oogschaduwkleurtjes op mijn ogen nat aangebracht. De Rose mineral blush op mijn wangen en fake vlindertattoos, eveneens van de Action op mijn sleutelbeen.
MAX make up baked eyeshadow Venus2
Bij de Action zijn de MAX make up Rosewood pressed powder blush en Rose mineral blush te koop voor elk 0,99 euro en de Venus baked eyeshadow voor 1,29 euro.

Breng jij oogschaduw droog of nat aan?

Advertenties

16 gedachten over “MAX make up Rosewood pressed powder blush+Rose mineral blush+Venus baked eyeshadow

  1. Ik vind het allemaal hele mooie producten! De looks die je ermee gemaakt hebt zijn ook heel erg mooi. Ik gebruik een oogschaduw eigenlijk altijd droog.

  2. Ik vind de kwaliteit verbazingwekkend goed voor zulke goedkope make-up! Misschien dat ik binnenkort eens zo’n oogschaduwpaletje meepik als ik weer bij de Action ben. Mooie ooglooks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s