Beauty

Omgekeerde spam je blog

Omgekeerde spam je blog
Iedereen is wel bekend met het ‘Spam je blog’ concept, maar laten we de rollen eens omdraaien. Op deze manier kun jij in een muisklik op veel andere leuke blogs terechtkomen.
Om de zoveel tijd ga ik zelf het hele lijstje af. En ik kan je zeggen daar ben je wel even zoet mee, maar ik doe het met plezier want de artikels die ik dan kan lezen maken elke keer mijn dag een stuk leuker.

beautykoning | oohlarouge | maartjemarith | goldenmustaches | madebymalou | aboutfashion | Dhini | watermeloentjes | my-twisted-lifestory | lovedreamslivedreams | leisurelysensitive | lovelybeautythings | live-life-and-dream | janineshappyblog | beautyglitter | MadamNailPolish | weemering | birdsandbeez | womanistical | filosophiee | sprinklesonacupcake | beautydiamonds| xxxcharr | herboristerijtje | puurblog | timeforblues | dailylifestyles| exhalestyle| glossiequeen | bydagmarvalerie | marchingonthebeat | heritage-mode | beautygoddess | ellies| glossyscene | ditisons | laura-budgetbeautyblog | beauty-experiments |prettiness | maistraveldiary | rocknrollerr | pinkgraphics | sanderellaa | spellbinded | hall-of-randomness | kissandmakeupsbeautyblog | fshnforward | thedutchdauphine | keytothefuture | juliettejasmijn | atouchofmarielle | tietheends | redlipstickkindofgirl | meanttoattend |mysupersweetlife | reportingforbeauty | ohfashion | withalotoflove | styleofpurity | petittrois | kyandiicandy| vanessablogt | becauseilovebeauty | redheadlindsy | beautybandit | beautyenfashion | leefmetlef | whatabouther | miladylike | fashion-maniacs | evisworld | lovelymodesty | youcancallme-bee | glamorousfashionista | beeyouteafull | budgetlife | makeupcake | bellachique |ashleey

Heb jij jezelf gevonden en anders laat het me zeker weten.

Advertenties

24 gedachten over “Omgekeerde spam je blog

  1. Wat leuk bedacht, omgekeerde spam je blog 😀 wauw dat is een flinke lijst! Sommige ken ik al, maar er zitten zeker ook wat nieuwe blogs voor mij tussen; vanavond even bij langs gaan 😀 Zijn ze allemaal beauty gerelateerd?

      1. Ik heb t gezien! Er zaten een aantal hele leuke tussen die ik ook even tussen mijn favorieten heb gezet ^_~ Thanks!

  2. Wat een leuk idee om ons eens een keer andere blogs te laten ontdekken, een aantal kende ik al en lees ik zelf ook graag, maar sommigen kende ik nog niet, die ga ik zo meteen even checken!

  3. Haha wat grappig zo’n artikel, omgekeerde spam je blog! Leuk bedacht! En superleuk natuurlijk dat ik ertussen sta, even een kijkje nemen bij de andere blogs ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s