Beauty

The Body Shop Shea body whip+Coconut hand cleanse gel

The Body Shop Shea Body Whip Coconut Hand Cleanse GelHet is al een hele tijd geleden dat The Body Shop werd bezocht. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Met uitgedroogde smoezelige handen liep ik de winkel in en met twee flesjes van schattig reisformaat kwam ik buiten: de Shea body whip en de Coconut hand cleanse gel.
The Body Shop Shea Body Whip Een voedende lotion hadden mijn handen broodnodig. Is de Shea body whip mans genoeg voor de taak? Ik geef je een volmondige ja. De 60 ml crèmekleurig body whip ruikt heerlijk naar shea. Een sterk aanwezige geur, maar niet overheersend mits je niet het halve flesje in een keer gebruikt. Ik ben trouwens helemaal fan van de nieuwe TBS verpakkingen: harmonieus, clean en duidelijk. Op het plastic flesje kun je een ronde shea noot en zilver lettertype vinden.
The Body Shop Shea Body Whip1 Het ingrediënt shea boter is laag te vinden op de lijst, maar het doet toch goed zijn werk. Vooral droge handjes zullen van de magische krachten van shea noten genieten. Het flesje is heel stevig. Wat inhoudt dat je best wat kracht moet uitoefenen om er product uit te krijgen. Aan de andere kant zal het niet snel kapot gaan en kun je het flesje vast weer hergebruiken.The Body Shop Shea Body Whip2
Echter een klein erwtje lichte lotion is al voldoende om je handen zijdezacht te laten aanvoelen. Je huid neemt het product snel op en er bestaat geen kans om vetvlekken achter te laten.
The Body Shop Coconut Hand Cleanse GelEen tijd geleden kocht ik een grote fles handreinigingsgel, enkel kun je die niet overal meesleuren. Het kan wel, maar handig is anders. Een mini flesje handreiniginsgel komt dan perfect uit. Krijg je ook nog eens de kans om heerlijk fris naar kokos te ruiken, is dat mooi meegenomen,
The Body Shop Coconut Hand Cleanse Gel1 Het flesje omvat eveneens 60 ml product. En het woord dat deze verpakking samenvat, is hygiënisch. Vlekkeloos wit, icoontjes die duidelijk maken voor welke situaties je de gel kan aanwenden en een handje waarin je een open kokosnoot kan ontdekken.
The Body Shop Coconut Hand Cleanse Gel2 Instant schone handen door de bacteriedodende alcohol en toch geen ruwe werkershanden vanwege de castor oil en glycerine. De gel komt eruit in gelvorm, maar verdeelt zich meteen makkelijk vloeibaar over je huid. Niet te vergeten, de kokosgeur die je laat dromen over verre tropische oorden.

Wat is jouw favoriete TBS product?

Advertenties

18 gedachten over “The Body Shop Shea body whip+Coconut hand cleanse gel

  1. hmmm ’t lijken mij fijne producten. Maar ik heb zo het idee dat the bodyshop nooit echt vieze producten maakt… 😉

    Liefs,

    Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s