Beauty

Get to know me

Get to know me… better. Ik ben gewoon zo’n interessant persoon weet je, kuch. Oorspronkelijk waren dit Liebster award vragen van femkesstyle maar aangezien ik deze award al een aantal keren heb ingevuld, doen we het op deze manier.

Hoe lang blog je al?
Op 27 mei 2012 kwam het allereerste artikel online. Dat is alweer 15 maanden geleden. Op zich niet zo heel erg lang, maar anderzijds een persoonlijk record.

Beautybloggers
Wie is jouw voorbeeld?
Ik heb veel voorbeelden waar ik naar op kijk. Enkele ervan zijn vrienden en andere internetpersonen. Humor vind ik belangrijk en op dat vlak kijk ik dan ook op naar Thekatizzle en Communitychannel. Er kan nog van hun geleerd worden want mijn grappig is vaak niet iedereens grappig, als je begrijpt wat ik bedoel. Het vermogen om zoveel jaar actief te blijven als Beautygloss. Make-up aanbrengen like a boss zoals Beautykoning en Nikkitutorials.

Wat is je lievelingsbeautyproduct?
Lippenbalsem staat hoog op de lijst. Ik kan niet tegen het gevoel van kapotte lippen. Of dat ze zo kurkdroog aanvoelen. Je zult mij dan ook niet vaak zonder eentje tegenkomen.

Lipstash6
Waar haal je inspiratie vandaag?
Het dagelijks leven (persoonlijk, youtube, ..) en de producten die ik om me heen vindt. Eigenlijk overal.

Cherish nature (6)
Wat zou je heel graag nog een keer willen doen?
Een boel andere bloggers ontmoeten die ik al een tijd bezoek. Dat lijkt me zo gaaf en tegelijkertijd ook enigszins intimiderend, juist omdat je ze nog nooit hebt ontmoet in persoon.

Hoe combineer je bloggen met school en/of werk?
Ik plande veel al op voorhand. In het weekend schreef ik dan enkele artikelen vooruit en woensdag deed ik het proces nog eens mooi over. Op vrijdagavond, zaterdag en zondag kun je me vaak actief tegenkomen op het grote internet. De andere momenten spendeerde ik dan aan school.

Wat is een kledingstuk wat eigenlijk iedereen in zijn kast moet hebben?
Een glamouroutfit van top tot teen, want iedereen moet iets hebben waarin zij/hij zich goed en zelfzeker voelt.

Over welk merk ben jij zeer tevreden?
Producten van de HEMA zullen altijd een speciaal plekje hebben voor mij. De 2B lipsticks vind ik geweldig ook qua kleurenselectie.
2B Lipstick Black pearl
Van wat voor een soort muziek houd je?
Van verschillende genres en artiesten. De genres die er vooral uitspringen bij mij zijn: Softpop, Indie rock, Rock ballads, 70’s-80’s muziek. Luid schreeuwen bij een snel nummer en vol emoties krijsen bij een ander.

Welke vakantie vind je het leukst?
Een moeilijke. Natuurlijk mijn vakanties naar het geweldige Canada, geen enkele twijfel. Maar welke van de vakanties kan ik niet kiezen. Ze hadden allebei veel leuke momenten.

Whale watching in Canada
Whale watching in Canada

Welk printje op kleding vind je helemaal te gek?
Bloemenprint. Het is vaak simpel en delicaat genoeg voor mijn smaak in prints, want eigenlijk ben ik niet een gigantisch print-persoon.

I'll be the flowers of the field that slowly bloom

Hoelang blog jij al? Print of effen?

Advertenties

16 gedachten over “Get to know me

  1. Leuk om te lezen! Ik kan ook echt niet zonder lippenbalsem. Blog nog niet zo lang als jij, denk zo’n 3 maand nu, maar volg al veel langer blogs.

  2. GohhU!H!UG!!! Oh my god, wat ontzettend lief zeg! Dankjewel, huge huge huge compliment. ❤ Wauw, haha. Ik las het en was echt like.. dafuq. Haha! 🙂 Leuke tag! Ik blog al zo'n 2,5 jaar.. damn lang. ;o ehm, hangt van mijn mood af. Vaak ga ik voor print!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s