Beauty

P2 Perfect look! kajal waterproof green+P2 Perfect look! lipliner Dark pink

P2 perfect look! kajal
Een tijd geleden, zeg maar liefst een aantal weken geleden, kocht ik in Duitsland een zooitje make-up producten, waaronder de P2 Perfect look! kajal waterproof green en de P2 Perfect look! lipliner Dark pink. Ik ben nog geen expert in P2 producten, maar mijn ervaring met het merk tot nu toe is enkel goeds.
P2 Perfect look! kajal green
Veel inspiratie voor de kajal-en liplinernamen heeft P2 niet, maar aan de andere kant is het wel straight to the point. Het handige aan beide producten is de draaihuls. Eigenlijk hoef je dan geen slijper te gebruiken, maar aan het uiteinde is alsnog een verborgen mini slijper. Geen excuus om deze potloden niet te verzorgen van een scherpe punt. Het groene oogpotlood met gouden deeltjes erdoor heeft een algemene gouden glans over zich. De kajal met zijn creamy formule wordt moeiteloos aangebracht. De grootste belofte die P2 maakt over zijn kajals naast het dermatologisch getest en vegan zijn, is hun waterproof eigenschap. Ik stelde het op de proef door een glas water in mijn gezicht te gooien en een halfuur te sporten. Hierna zat alles nog steeds tip top op zijn plaats.

INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, MICA, CERA MICROCRISTALLINA, POLYBUTENE, SYNTHETIC BEESWAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA CERA, TALC, SILICA, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TIN OXIDE, BHT, CI 77891, CI 77491, CI 77510, CI 47005
P2 Perfect look! kajal green
Zowel onder als boven het oog bracht ik de kajal aan in combinatie met het wit uit het Bourjois Gold smoking palette, zodat de gouden touch goed naar voren zou komen.
P2 perfect look! lip liner
De P2 Perfect look! lipliner Dark pink is hier al eens eerder voorbijgekomen in mijn Graduation look. Een eigen vermelding heeft het echter nog niet gekregen, terwijl het dat best verdient.
P2 perfect look! lipliner Dark pink
Het product is dermatologisch getest en vrij van parabenen, daarboven meent P2 dat het long-lasting is. De lipliner is net zo romig als het oogpotlood. De zeer opvallende roze kleur is net iets zachter en bevat iets meer paars dan de NYC lipstain Forever Fuchsia, toch is het zonder enige twijfel een showstopper. Het bevat minuscule parelmoerdeeltje, die op een subtiele manier het licht opvangen. Je hebt zeker enkele uurtjes plezier van deze lipliner, zelfs als je al een glas of drie drinkt.

INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, CERA MICROCRISTALLINA, SYNTHETIC BEESWAX, POLYBUTENE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISOAMYL LAURATE, MICA, COPERNICIA CERIFERA CERA, TOCOPHEROL, TALC, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BHT, CI 77742, CI 77891, CI 15850, CI 77491
P2 perfect Look! lip liner Dark pink
Het glijdt gemakkelijk over je lippen en je kunt met gemak zo netjes mogelijk binnen de lijnen kleuren als je wilt met behulp van het slijpertje.
P2 Perfect look! kajal green+P2 Perfect look! lipliner Dark pink1
De P2 Perfect look! kajals waterproof zijn evenals de P2 Perfect look! lipliners voor 1,75 euro te koop bij de DM.

Wat is jouw favoriete oogpotlood?

Advertenties

22 gedachten over “P2 Perfect look! kajal waterproof green+P2 Perfect look! lipliner Dark pink

  1. Wauw dat groen staat je prachtig ! Om ng maar even te zwijgen hoe goed je eruit ziet met dat kleurtje op je lippen! Ik raad je dan de MAC rebel lipstick aan!
    x Jana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s