Beauty

Make-up do’s& don’ts workshop

Colruyt workshop2 (2)Omdat ik veel met make-up bezig ben, ben ik nog geen expert. Zelfs al was ik dat (wat ik dus niet denk van mezelf), dan wil ik altijd nog open staan voor verbeteringen en andere technieken. Zo bestaan er een heleboel verschillende manieren om bijvoorbeeld oogschaduw aan te brengen. Voor de fun heb ik een back to basics workshop georganiseerd door Colruyt gevolgd.Make-up do's& don'ts
Fun is zeker het woord hier. Geen moeilijke na te maken make-up looks, maar eenvoudige alledaagse make-up technieken. De sfeer was heel relaxt en gezellig. Het zaaltje gevuld met ongeveer 12 personen (werkers en huisvrouwen) kregen elk een plaats met een spiegel, make-up producten en een setje make-up kwasten van MAX (te vinden in de Action).
Colruyt workshop2 (1)
De lesgeefster was een visagiste en make-up adviseuse.Β De workshop verliep stap voor stap. Met wat reinig je je gezicht. Hoe breng je foundation aan en welke soort is het meest geschikt (vorm en ondertoon) voor jou. Welke oogschaduw/lipproduct/mascara het beste bij je huids-en oogkleur past. Tijdens werden erΒ veel vragen gesteld voor elke dag make-up en looks geschikt voor op het werk. Na afloop was het tijd voor een hapje en tapje en als aandenken kreeg iedereen ook nog boekjes waar alle tips en trucs instaan.
Colruyt workshop2
Sommige tips neem ik ter harte: waar je blush het beste aanbrengt voor een natuurlijke look& voor je gezichtsvorm en dat highlighter erg goed kan toegepast worden. Anderen laat ik liggen, onder andere dat je concealer ook als een oogschaduwbasis kan gebruiken. Door de workshop had ik zeker een goede tijd beleefd.

Heb jij eens een workshop gevolgd?

Advertenties

17 gedachten over “Make-up do’s& don’ts workshop

  1. Klinkt best leuk, maar ook in gebruik geen concealer als oogschaduwbasis. Concealer trekt in de lijntjes van mijn ooglid.

    Liefs,

    Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s