Beauty

Lang haar met 1001extensions

1001extensions12jpg
Een eeuwige paradox. Heb je lang haar dan wil je wel eens kort gaan, maar heb je kort haar dan wil je wel eens de lange lengtes beleven. In de laatste categorie kun je mij terugvinden. Een drietal maanden geleden is er een heel stuk afgeknipt en ookal is kort haar geweldig simpel in onderhoud, soms betrapte ik mezelf op het missen van die lange lokken. Toen 1001extensions mij contacteerde, was ik prettig verrast.


De extensions hebben een lengte van 46 cm van 100% natuurlijk menselijk haar, Remy Hair Kwaliteit. Remy Hair wordt niet door een zuurbad bekomen, ondergaat geen chemische behandeling, ziet er glanzender-gezonder uit en komt minder snel in de knoop dan andere extensions. Je kunt de extensions voor 4 à 6 maanden gebruiken. Een setje van 7 banden weegt 70 gram.
1 band van 20 cm breedte en 46 cm lengte
2 banden van 15 cm breedte en 46 cm lengte
2 banden van 10 cm breedte en 46 cm lengte
2 banden van 5 cm breedte en 46 cm lengte

Er zijn meerdere extensions te koop. Maakt ook niet uit welke kleur haar je hebt (zwart, Bruin, Chocolade, Kastanje, Helder Kastanje, Heldere Chatain, Donker Blond, Licht Blond, Blond, Bruinrood, Platina Blond, Zeer Licht Blond) of welke lengte (38cm, 46cm, 50cm, 56cm).
1001extensions1
Zoals je kunt zien op vooral de tweede foto. Ik heb een duidelijke coupe zonder al te veel laagjes. Het is dan ook merkbaar dat de extensions in een punt lopen en niet eindigen op een rechte lijn. Zodra ik de extensions anders positioneerde, zodat het geheel de impressie van vele laagjes gaf, zag het er al veel beter uit maar nog steeds niet 100% natuurlijk
1001extensions
Na een krulbeurt… I’m lovin it! Veel uitgedunder naar het einde toe dan bovenop mijn kruin, maar zo zou ik best het huis verlaten. De extensions krullen makkelijk, zelfs makkelijker dan mijn eigen haar.

Met de extensions heb ik geen probleem. Het moesten er enkel meer zijn of dikker van structuur. Dus als je dunner haar hebt dan ik (wat ongeveer de helft van de wereld heeft) is het perfect.

Lang of kort haar?

Advertenties

39 gedachten over “Lang haar met 1001extensions

  1. Met krullen erin vind ik het je erg leuk staan! Wel jammer dat ze niet speciaal een versie hebben voor als je dikker haar hebt zoals jou. Ik heb niet zo’n volle bos, dus bij mij zou het denk ik wel uitkomen.

  2. bent u de vrouw achter 1001extensions.nl ??? Mijn vrouw heeft een bestelling geplaatst voor meer dan 80€ en de bestelling zit op de doaune vast. u laat uitschijnen dat het een nederlandse firma is. Er zijn zeer veel klachten op internet. Dus ik zet er overal nog wat bij. De webshop heeft geen firmagegevens contactgegevens wat verboden is in België en Nederland !!! ATTENTION this company 1001extensions.nl are SCAMMERS, FRAUD !!!!

    1. Dat is geen goede zaak, helemaal mee eens. Ik werk niet voor dit bedrijf. Ze hadden mij gecontacteerd en ik kan enkel spreken over mijn ervaring net hun. Hopelijk wordt het snel op een degelijke manier opgelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s