Food

Rode vruchten milkshake

Rode vruchten milkshake4
Een verfrissende milkshake die naast een afkoelende functie ook nog eens vitamientjes bevat, hoe kun je daar nee tegen zeggen. Je hoeft niet eens meer naar je buurt McDonalds te rijden en daarnaast was hij ook nog eens makkelijk klaar te maken.
Rode vruchten milkshake
In de plaats van de dichtsbijzijnde bessenstruik leeg te roven, kocht ik bij de Aldi een zak diepgevroren rode vruchten voor 1,99 euro. Ziet er goed uit toch. Een aantal minuten door de zon laten ontdooien, zodat ze mixklaar worden.
Rode vruchten milkshake1
Gooi het allemaal in de mixer samen met een glas melk en twee bollen vanilleroomijs. Oke het neemt de gezonde touch ietwat weg, maar het smaakt zo goed!
Rode vruchten milkshake2
Verder nog een groot kleurig rietje van de IKEA erin, wat wil je nog meer.
Rode vruchten milkshake3

Wat is jouw lievelings-milkshake smaak?

Advertenties

23 gedachten over “Rode vruchten milkshake

  1. Ziet er heerlijk uit, hmm! Combi van rood fruit met vanille lijkt me ook heerlijk πŸ˜€ Ik neem zelf altijd vanillesmaak, heerlijk!

    Liefs van Rosie

  2. Nomnom! De volgende keer dat we ijs hebben ga ik er ook zo een maken. Helaas kopen mijn ouders nooit lekker schepijs -.- Dankjewel voor je comments Jasmine, ik waardeer het echt πŸ™‚

  3. Oehh ziet er heerlijk uit! Mijn favoriete milkshake is op het moment de bananenmilkshake van mijn vriend, terwijl ik niet eens heel gek ben op banaan. Hij doet er geloof ik altijd naast bananen dan, slagroomijs in en soms ook wat Liquor 43.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s