Beauty

Ariana Grande Popular song inspired look

Ariana Grande Popular song Inspired look0
MIKA en Ariana Grande nemen samen een lied op en dat draait catchy goed uit. In het aangepaste en op tempo gebrachte lied uit de musical Wicked hoor je dat hun stemmen uitstekend bij elkaar passen! Popular song, de naam zegt het al, bevat: pop, duistere ruimtes, theaterkleding en Ariana’s volmaakte make-up!
Ariana Grande Popular song
Ariana Grande, die ongetwijfeld een hoog cuteness-gehalte heeft, komt in de videoclip tevoorschijn met twee verschillende looks. De opvallendste laat donkere smokey eyes met een donkere lip zien wat een mooi verschil geeft met de toned down look. Bruingrijze oogschaduws brengen de grote ree-ogen van Ariana Grande in focus.
Ariana Grande Popular song Inspired look
Betiteld als een inspired look want een dergelijke oogvorm kun je toch niet faken, maar we maken er het beste van. Het opvallende aan alle personages is hun smetteloze even matte complexie. Dit schreeuwde voor enkel camouflageproducten waaronder zeker de Maybelline Instant Anti-age effect eye concealer 01 light en de Essence coverstick 01 matt sand. De Catrice Infinite matt foundation 02 honey beige en de Bourjois Healthy balance Unifying powder 53 light beige laten we ook niet liggen.
Ariana Grande Popular song inspired look3
Door de verschillende effecten die gebruikt worden in de video vond ik het moeilijk om de echte kleuren te kunnen ontdekken, maar het lijkt haast of ze op Ariana’s ogen enkel een kleur hebben gebruikt. Ik daartegenin heb er vier gebruikt. De NYX Nude Matte Shadow Bare my soul voor het gehele oog, het meest matte bruin uit het Alverde Lidschatten Quatro 37 Chocolate erboven en het huidskleurige wit voor onder de wenkbrauwen en voor ietsje onder het oog. In de buitenste ooghoek een zwarte V uit het Casuelle palet en hierna heel wat blendwerk. Natuurlijk kunnen de Catrice Gel eyeliner Black Jack with Jack Black en de Etos waterproof kajal niet ontbreken voor die compleet zwart omrande ogen. Om toch iets van een rondere oogvorm te hebben, is het aan de uiteindes iets aangedikt.
Op mijn lippen is er een mix van Gosh Mocha en Essence All about cupcake afgewerkt met een laagje H&M glosje on Hot pink.
Ariana Grande Popular song Inspired look1

Kende jij MIKA of Ariana Grande al?

Advertenties

27 gedachten over “Ariana Grande Popular song inspired look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s