Fashion

Outfit: The red bird flew

The red bird flew1
Voor het allereerst had ik een fotograaf tot mijn beschikking en daar maakte ik dan ook gretig gebruik van. En geluk komt altijd in tweeën (of was dat iets anders), want buiten was het prachtig. Het is toch een beetje vreemd om te ‘poseren’ voor iemand, maar niet zo vreemd als voor een statief.

The red bird flew4Blouse C&A|Short Zeeman|Cardigan M&S|Ballerina’s Veritas

Volgens mij zijn jullie mijn short al beu, maar hoe vaak kan je nou werkelijk met een short buiten de deur dus zolang het duurt nemen we het ervan. Jaren zocht ik naar de perfecte rode ballerina’s, zonder strikje of gesp erop maar enkel de kleur rood. Verrassend genoeg heb ik dit paar gevonden in de Veritas, waar ik normaal haast nooit binnenstap. Het rode element keert terug in de cardigan, die steeds meer een favoriet van me wordt en in de vleugels van de vogels. Note: hieronder lach ik met ogen open, dat zie je toch duidelijk.

The red bird flew5Ballerina’s of sneakers?

Advertenties

15 gedachten over “Outfit: The red bird flew

  1. Hele leuke outfit! Ik vind je shirtje ook zo leuk met de vogels erop. Ik heb liever sneakers, want daar loop ik toch altijd het fijnste op.

  2. xdxd toffe outfit (alhoewel ni echt mijnstijl :p) en ach ben zeker da de fotograaf al erger van u gewend was 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s