Beauty

Budget make-up wishlist

Make-up met een klein prijsje eraan vast, verdwijnen al gauw in mijn mandje. Ik kan er niets aan doen, eerlijk waar. Zo zou ik graag de volgende producten hetzelfde lot zien ondergaan. Merken als Essence, Catrice en tegenwoordig ook NYC hebben zoveel te bieden.
Budget make-up Wishlist

Essence | Catrice | NYC

Essence Aangezien mijn nude lipstick van HEMA het licht aan het einde van de gang al ziet, ben ik op zoek naar een waardige vervanger. Hopelijk is dit degene die ik de job moet geven. Geloof het of niet, maar ik heb geen enkel bruin oogpotlood. Zwart vind ik bij mij gewoon beter staan, maar ik sta altijd open voor verandering. Een bruin oogpotlood geeft je blijkbaar een zachtere blik dan zwart. Voor de blushstick heb ik geen verklaring, buiten het feit dat ik er gewoon erg nieuwsgierig naar ben.

Catrice Een pretty lipstick en een nude lipliner, allebei natuurlijk van groot belang. Mermaid my day lijkt me zo’n schitterende nagellak. Prachtig zeeblauw en precies de kleur van Ariel’s meerminnenstaart.

NYC Een rood oogpotlood, hoe gek moet het worden. Apart en daardoor helemaal mijn ding. De nailpolishes komen geweldig over (afleidend van de plaatjes). De namen passen er ook super bij. Vooral Rock the party! intrigeert me.

Wat staat er op jouw wishlist?

Advertenties

22 gedachten over “Budget make-up wishlist

  1. Leuke wishlist! Mijn wishlist is zo ongeveer oneindig haha, ik zie elke keer zoveel leuks voorbij komen dat ik omdat ik het niet opschrijf de helft vergeet. Maar de Babylips van Maybelline wil ik sowieso heel graag hebben!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s